Roosterwijzigingen

Beste Cursisten of aankomende cursisten,

Helaas is er tot in ieder geval 15 maart 2021 een gehele lockdown.
Dat betekent dat er geen groepslessen meer gegeven worden tot die tijd. Uiteraard zal ik het weer op de website vermelden wanneer er iets mocht veranderen.

Voor een aantal groepen was er al een en ander afgesproken over een pauze, dit verandert niet hierdoor. Voor iedereen die vragen heeft, laat het me gerust weten!

Voor nieuwe mensen, die nog geen les gehad hebben, en graag op weg geholpen willen worden kan er wel een privéles gegeven worden. Zo kan je toch alvast starten en veel verbeteren aan de problemen die je misschien nu hebt. Bel of mail gerust voor informatie hierover.

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen en een gezond jaar!

___________

 

Als we straks weer zover zijn dat we weer ‘mogen, blijft onderstaande uiteraard van kracht.
We houden natuurlijk rekening met de algemene richtlijnen, het is praktisch om zoveel mogelijk thuis naar toilet te gaan en voordat je komt en als je weer thuis bent je handen te wassen. Ben je verkouden, heb je keelpijn, koorts of andere relevante klachten, of een van je huisgenoten heeft deze klachten, kan je helaas niet komen, we willen zeker geen nieuwe Corona golf!
Vanzelfsprekend kan iedereen die in de tussentijd een vraag of probleem heeft gewoon contact opnemen, hetzij per mail of telefonisch.

Hartelijke groet,
Karin