Vuurwerk Cursus

vuurwerk

In december geven wij altijd Vuurwerkcursussen.

Deze cursus van 3 avonden is bedoeld voor al onze cursisten. 

Zeker nodig voor de honden die hier angst voor hebben, maar ook heel nuttig om preventief te doen!
Het komt vaak voor dat honden eerst maar een beetje angst hebben. Als je er dan niet op de goede manier mee om gaat, wordt het ieder jaar een beetje erger.
In deze korte cursus leer je om je hond zo te begeleiden, dat de angst weer beheersbaar is en vaak zelfs helemaal verdwijnt!

Gerard Buitink

Onze Fedde was bang voor vuurwerk. Daarom deelgenomen aan de Aloysa-vuurwerkcursus.
Resultaat: Fedde is zonder stress oud en nieuw doorgekomen en gaf er blijk van geen problemen te hebben met het jaarwisselingskabaal.

Wij accepteren ook aanmeldingen van nieuwe mensen voor deze vuurwerkcursus.
Om problemen in de groep te voorkomen dien je dan eerst met je hond een privéles te volgen.  

Susanne 

In december 2016 hebben we met onze Heidewachtel Bodo de cursus “Vuurwerk” gevolgd. Oud & Nieuw verliep dan ook boven verwachting rustig voor ons en Bodo. Vuurwerk tijdens de jaarwisseling interesseerde hem nauwelijks. Karin en Richard, bedankt voor de goede trainingen. Groetjes, Edwin en Susanne

Omdat alle gedrag van honden mede afhankelijk is van hoe hij jou als “baas” ziet, is het voor jou en zeker voor je hond beter en prettiger om vóór de Vuurwerkcursus eerst een Opvoed Traject te volgen.

>> Klik hier om je in te schrijven voor de vuurwerkcursus

Raymond en Sharon Groothuizen

Puppy cursus
Ongeveer 12 jaar geleden ben ik met de hond van mijn moeder ( Lucky) bij Aloysa geweest. Toen wij kozen om een puppy te nemen was voor ons de keuze om bij Aloysa te trainen alweer snel gemaakt. We zijn dan ook weer zeer tevreden met het resultaat. Omdat we begin December zijn begonnen hebben we ook de mogelijkheid gekregen om de vuurwerkcursus te doen. Door de vuurwerk cursus heeft onze hond Marley een rustig oudejaarsavond gehad en wij hebben hierdoor een super oud en nieuw gehad