Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
141 berichten.
Marieke schreef op 19 mei 2020:
Ik ben nu op de helft van mijn training en ben al zo blij met hoe onze hond het nu doet! Ik had nooit verwacht dat een hond zo ‘makkelijk’ te trainen is. Consequent zijn en duidelijkheid is wat je nodig hebt. Wat ook goed is, is dat er uitgelegd wordt waarom je op deze manier traint. De locatie is ook fijn, hij is zowel buiten als binnen en er is ook ruimte voor het stellen van vragen. Ik kijk uit naar het vervolg van de training (dit heeft even moeten duren vanwege Covid) en dan gaan we verder bouwen aan een goed luisterende hond!
Marga schreef op 13 maart 2020:
Afgelopen december 2019 heb ik de vuurwerkcursus gevolgd met Senna, mijn Duitse herder pup, van toen bijna 10 maanden oud bij Karin en Richard. Niet alleen Senna heeft er veel van geleerd, maar ook ik als baas. Met name wat je wel en niet moet doen tijdens het moment dat er vuurwerk wordt afgeschoten en er schrikreacties optreden bij de hond en/of bij jezelf. Senna heeft zich, ondanks het feit dat het hier in de wijk waar ik woon in Apeldoorn verschrikkelijk tekeer ging met vuurwerk van ver vóór 31-12-2019 tot zelfs 's nachts 04.00 uur in de nieuwjaarsnacht en nog dagen lang daarna, voorbeeldig gedragen. Zelfs toen er ver in januari 2020 er ineens weer vanuit het niets vuurwerk afgeschoten werd. Senna kijkt niet op of om en gaat lekker door met waar ze mee bezig is. Ik zeg het volgen van een vuurwerkcursus is echt een aanrader voor hond en baas! Eigenlijk een "MUST"! Doe jezelf en de hond een plezier en volg de vuurwerkcursus bij Aloysa.
Hans schreef op 29 februari 2020:
Wij hebben eind vorig jaar een Groenendaeler in ons gezin genomen na een lange tijd zonder trouwe viervoeter te hebben gezeten. Om deze jongeman een goede opvoeding te kunnen geven hebben we goed gezocht naar de juiste begeleiding/cursus voor hem maar natuurlijk ook voor ons! Uiteindelijk hebben we Aloysa gevonden en zijn inmiddels al 10 cursusdagen verder, steeds meer en beter begrip voor onze pup en hij voor ons. Dankzij de goede uitleg, rust en tijd die er voor iedere cursist en pup genomen wordt gaan wij graag naar Aloysa en merken na iedere cursus een positieve verandering in het gedrag van de pup. Echt een aanrader!!!
Jorinde Elgersma schreef op 27 februari 2020:
Door Karin geleerd goed consequent met onze hond om te gaan.
Er wordt niet gewerkt met koekjes, maar met aandacht als beloning.
Naar mijn idee geeft dit een veel leukere band met je hond, dan als de hond alleen maar wil werken voor voer.
Er wordt getraind met beloningen en correcties.
Door de correctie training, weet ik hoe ik de hond juist kan corrigeren, waardoor de hond goed weet wat wel en niet mag, zonder bang te worden.
Ik heb nu een fijne herder die niet trekt en uitstekend luistert.
We blijven voorlopig, en met eventuele toekomstige honden zeker bij Karin trainen.

Hartelijk bedankt Karin!
Wil Schoonhoven schreef op 2 december 2019:
Wij hebben met Fenna aan de puppy cursus mee gedaan.
Onze ervaring met deze lessen waren heel goed.
Wij hebben les gehad van Karin.
En eerlijk gezegd zijn dit geen standaard lessen.
Karin zet je aan het denken wat betreft de opvoeding van een hond.
Hoe het ook anders kan.
Zo kun jij zelf kiezen hoe te handelen.
En dat is heel fijn.
Haar aanpak was meteen te merken bij onze pup.
Waardoor wij nog meer van onze pup kunnen genieten.

Zijn er nog twijfels dan hoop ik dat ik je hebt overtuigd om naar Aloysa te gaan.