Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
124 berichten.
Stina Hardenberg schreef op 13 april 2019:
En weer een bijzondere ervaring bij hondenschool Aloysa.
Sinds vorig jaar een jonge hond in huis, een Boxer.
Omdat ik in het verleden eerder een positieve ervaring had, was het voor mij een uitgemaakte zaak met mijn hond voor een goeie opvoeding naar Karin te gaan.
De belofte die vooraf werd gedaan is volledig waar gemaakt!
Ik heb een hond die luistert, sociaal is naar andere honden, de commando's ook op afstand uitvoert, ook los kan volgen, maar vooral vrolijk en blij is.
Een TOP hond is.
Wij gaan het vervolg, de "Doe leuke dingen" met je hond, doen.
Wellicht ook speuren.

Karin bedankt! Je bent een Topper.
Mariska schreef op 6 april 2019:
Vanaf vorig jaar met onze hond op cursus gegaan. Dit omdat hij dominante trekken begin te vertonen, wat zich uitte in grommen en de lip optrekken. Dit kon niet langer want het zou een kwestie van tijd zijn dat de grom een keer een beet zou worden. En dit wilde wij absoluut niet, mede omdat er een baby op komst was. Hier hebben we duidelijke regels over meegekregen van Karin. Grenzen aangeven en vooral consequent zijn in je regels. Vandaag de dag respecteert onze een hond onze grenzen. Een rustige hond die weet waar hij aan toe is. Brengt ook veel rust in huis om niet meer in de gedachte te hoeven leven, wanneer gaat hij een keer bijten.
Bedankt Karin voor de lessen. Streng, rechtvaardig en goed voor mens en dier.
Liatha altena schreef op 3 april 2019:
Met onze vorige hond 10 jaar geleden vanaf pup bij Karin op les geweest. We waren zo blij met het resultaat dat we vanzelfsprekend nu met onze nieuwe pup weer bij Karin zijn gestart. Ook nu hebben we weer goede resultaten geboekt, alhoewel deze hond een veel pittiger karakter heeft en het daarom allemaal meer moeite kost. Maar met de hulp van Karin komen we er wel! Duidelijke regels voor hond en baas, succes verzekerd!
Angelique schreef op 31 maart 2019:
Door omstandigheden kon ik niet naar de puppycursus. Karin stelde voor om bij mij thuis te komen. Onze pup een Bully xl was lekker druk en ik kon nog wel wat hulp gebruiken om haar te laten luisteren. Na een middag met Karin heb ik veel geleerd en een hond die luistert. Ja niet alles lukt in 1 keer. Veel herhalen en consequent blijven. Maar de techniek van Karin werkt perfect! Dank je wel Karin en tot de volgende les.
Trees Roeterd schreef op 25 maart 2019:
Mijn zoon en ik zijn samen naar de cursus geweest met onze 7 jarige hond Roety, mede omdat onze hond agressief werd naar ons kleinkind.

We hebben veel geleerd en vooral om duidelijk te zijn naar de hond en het leiderschap weer goed in eigen handen te nemen.

Onze hond is er een stuk rustiger door geworden, is niet meer agressief en luistert nu veel beter. Ik kan het iedereen aanraden die een hond aanschaft. Hadden wij het maar gedaan toen hij nog een pup was.