Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
165 berichten.
Joop heeft geschreven op 30 oktober 2021:
Wij gaan met onze nieuwe pup weer naar Karin, omdat haar lessen bij onze vorige hond goed bevallen zijn. De hond leert veel, maar de baasjes misschien nog wel meer.
En dat heeft een goed luisterende en sociale hond opgeleverd.
Het aanleren van commando's met handgebaren heeft waarschijnlijk haar leven gered toen ze op mijn commando netjes ging liggen aan de overzijde bij een drukke weg.
Dus onze nieuwe pup verdient het ook om deze waardevolle lessen te krijgen
Marleen heeft geschreven op 23 september 2021:
Na een cursus gevolgd te hebben bij iemand anders dan Karin, had ik een hond die amper beter luisterde dan toen we kwamen. Daarna bij Karin terecht gekomen op advies van een vriend. Geen koekjescursus zonder resultaat, maar een gestructureerde cursus met duidelijke houvast over hoe op de juiste manier je hond te corrigeren. Het resultaat is een blije baas en misschien nog wel belangrijker: een blije hond die goed luistert en weet waar hij aan toe is. Ik zou iedereen deze cursus aanraden die een hond wilt die goed gehoorzaamd.
Willie wilbrink heeft geschreven op 12 september 2021:
Karin, wat zijn we blij met jou!! Wij hebben een Mechelse Herder pup zoals jullie weten zijn ze best pittig! We zijn met Bo begonnen op een andere cursus waar ze veel worst en koekjes kregen. Met het geval dat ze altijd moest overgeven in de auto op weg naar huis. Met het gevolg dat ze niet meer mee wilde in de auto. We hebben contact opgenomen met Karin en mochten nog dezelfde dag komen.Na de eerste les bij Karin hebben we al meer geleerd als op de andere hondenschool. We zijn zelfs met haar in de camper naar de autocross geweest, er waren daar veel mensen, lawaai, en veel honden. Geen centje pijn we hebben een lieve goed luisterende hond die nu graag meegaat in de auto. En daar heb jij Karin een groot aandeel in gehad, waarvoor onze dank. We kijken uit naar de volgende lessen, en kunnen deze hondenschool dus echt aanbevelen!!
Lia Cents heeft geschreven op 5 september 2021:
Ik ben Lia en heb vorig jaar november mijn pup Bella gekregen. Kennissen van mij hebben een hele leuke goed opgevoede hond. Dus heb ik gevraagd waar zij cursus hebben gevolgd. Dat was bij hondenschool Aloysa en zo ben ik bij Karin terechtgekomen.
Bella is een bordercollie en dus best een pittige hond met een eigen willetje. De eerste weken dacht ik echt ik ga dit nooit redden. Bella beet erg veel en met die scherpe puppie tandjes is dat niet fijn, ze wou ook slecht aan de lijn lopen. Gelukkig had ik Karin die me heel goed heeft geholpen. Wat ik als heel prettig heb ervaren dat je net zolang helpt tot het wel goed gaat. Karin begrijp dat je fouten maakt en geeft les met veel humor.
Bij Karin leer je dat er maar 1 baas is en dat ben jij en niet de hond! En doordat Karin duidelijke uitleg geeft waarom je hond zich op een bepaalde manier gedraagt is het mij wel snel duidelijk geworden dat de baas opgevoed moet worden!
Karin oefent niet alleen de commando’s met ons maar geeft ook feedback zodat wij als cursisten weten wat we niet goed doen en waarom we iets moeten doen. Door veel te werken met Bella en als het nodig is te corrigeren luistert Bella steeds beter. Je leert dat het belangrijk is consequent en duidelijk met je hond om te gaan. We belonen met "goed zo" en een aai over zijn bol en niet met koekjes en snoepjes.
Door Corona konden er lange tijd geen lessen plaatsvinden. Wat ik als superfijn heb ervaren is dat ik altijd Karin kon benaderen als ik er even niet uitkwam en ze dan hielp. En helemaal tof is het natuurlijk dat we het opvoedtraject gewoon afmaken.
Bedankt Karin. Bella en ik hopen nog lang bij je te komen.
Henk Post heeft geschreven op 26 juli 2021:
Samen met onze Doodle puppy ben ik vorig jaar de puppycursus begonnen bij Karin. De eerste lessen vond hij meteen al geweldig, spelen met de andere honden en zo meteen sociaal gedrag aanleren. Daarna begon het echte leren en moest er ook gewerkt (en gecorrigeerd en beloond) worden. Gelukkig bleek het een snel lerende hond, want na ca 10 lessen kwam de lock down en mocht ook de puppy cursus niet meer. Maar gelukkig was de basis dusdanig dat we thuis samen en met het gezin verder konden. Nu is hij er een jaar en is het een lieve sociale hond geworden die (meestal 🙂 ) doet wat hij moet doen en nalaat wat hij niet mag doen. Kortom hij is opgegroeid tot een speelse, sociale en lieve gezinshond die een maatje is van iedereen in het gezin.