Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
131 berichten.
Monica de Roos schreef op 10 september 2019:
Ik heb inmiddels mijn derde Rottweiler teefje waarmee ik cursus volg bij Karin. Duidelijkheid is één van de kernwoorden tijdens de trainingen. Je weet precies waar je aan toe bent, wat je moet veranderen/beter doen en hoe zij jouw hond beoordeelt. Dankzij haar trainingen zijn mijn vorige 2 Rottweilers fantastisch sociale en gehoorzame honden geworden. Ik heb er alle vertrouwen in dat mijn nieuwe Rottweiler, ondanks het feit dat ze dominanter is, weer een fantastische hond zal worden! Wat ik graag zou willen delen met een ieder die aan een puppy/hond begint: wacht niet tot de problemen ontstaan, Karin lost ze zeker op maar het is veel fijner om vanaf het begin volgens de "regels" van Aloysa je hond op te voeden!
Paul Hes schreef op 11 juli 2019:
Pip was een ongeleid projectiel toen zij bij ons kwam. Zij wandelde met ons ipv wij met haar. Zij vloog letterlijk alle kanten op. Na een aantal lessen bij Aloysa werd Pip een stuk rustiger en accepteerde ons gezag.
Pip is nu een rustige goed luisterende hond die alle basiscommando's goed kent.​
Een plezier om mee te wandelen.​
Eigenlijk zou elke hondenbezitter het cursus boekje van Aloysa "spreek zijn taal" moeten lezen.​
Geen koekjes of andere onzincursussen.​
gewoon duidelijkheid!​
Karin: (trainster) Bedankt!
Frits en Bea de Brouwer schreef op 3 juli 2019:
Jaren geleden hier voor het eerst getraind met een zeer angstige hond, probleem was vrij snel opgelost en onze Willow werd een vrolijke en stabiele beagle, daarna met nog verschillende honden geweest allen werden fijne goed luisterende honden.
Nu we sinds een jaar een Bracco Italiano hebben was het ook geen moeilijke beslissing om met Doria weer naar Aloysa te gaan, ook nu zijn we weer net zo enthousiast als eerder, zowel Doria als wij hebben er veel plezier in en gaan zeker nog even door!
Louis de Wijs schreef op 27 juni 2019:
Wij hebben bij Karin een training gevolgd met onze hond Sarah (8 jaar, teefje en kruising van een borderterrier en een podenko). Sarah was heel dominant en blafte veel. Ook viel zij uit naar andere honden op straat en in het bos.
Na een zeer duidelijke training door Karin van ca. 4 maanden weten wij precies hoe wij met Sarah de geleerde lessen moeten blijven oefenen.
Sarah blaft niet meer als er mensen aan de deur bellen of bij ons binnen komen.
Buiten reageert zij niet meer op andere honden, tenzij wij het toestaan.
Wij hebben weer controle over haar reacties en zowel binnen en buiten huis gaan wij nu erg ontspannen vrolijk met Sarah om.
Hartelijk bedankt Karin voor je duidelijke instructies.
Vriendelijke groeten van Henny en Louis de Wijs.
wendy schreef op 18 juni 2019:
Eventjes weer terug van weggeweest, want jaren geleden met onze beide labradors meerdere leuke cursussen gedaan bij Aloysa, nu weer een pup in huis. Door omstandigheden gaan we nu eventjes niet verder met de cursus, maar mijn geheugen is weer opgefrist en ik ga thuis aan de slag met onze Rottweiler pup. De lessen zijn helder en duidelijk en dat is voor baas én hond erg fijn!