Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
159 berichten.
Karin Groenewold heeft geschreven op 24 mei 2021:
Na 13 jaar geleden met mijn toen negen maanden oude Appenseller meerdere cursussen te hebben gevolgd bij Karin is nu mijn zoon op puppy cursus gegaan met zijn 9 weken oude Rottweiler op mijn advies. Mijn hond (helaas vorig jaar overleden) was mijn beste maatje voor ruim 12 jaar en dit mede door de cursus bij Karin destijds. Ik was eerst met mijn pup naar een cursus geweest met de werkwijze dat ze bij goed gedrag een brokje kreeg. Dit werkte totaal niet. Inmiddels gingen er maanden voorbij en had ik mijn hond niet meer onder controle. Ik ben toen bij Aloysa terecht gekomen. Na een aantal cursussen was mijn hond totaal veranderd en de liefste hond van de wereld geworden. In de ruim 12 jaar dat ik haar heb gehad heeft ze nooit problemen met andere honden gehad en was lief voor iedereen, ook voor kinderen. De hond had veel geleerd op de cursussen maar ook ik (als baasje). Ook ik heb mijn gedrag naar de hond moeten veranderen en dat was in het begin best moeilijk. Ik ben zo blij dat ik toen bij Aloysa ben geweest. Zowel hond als baasje hebben daar veel geleerd zodat we elkaar begonnen te begrijpen. Sinds een week heeft mijn zoon een pup en heeft de 1e les bij Aloysa al gehad. Hij heeft gezien hoe mijn hond destijds positief was veranderd. Hij is gelukkig meteen naar de juiste hondenschool gegaan. Ze moeten nog veel leren beiden maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Karin ik ben blij dat jouw hondenschool nog steeds bestaat!
Hilda Cumming heeft geschreven op 15 maart 2021:
Wij zijn 8 jaar geleden met onze volwassen Duitse Staande Imke naar Karin gegaan voor een cursus. Resultaat van de training was een zeer gehoorzame hond waar we enorm veel plezier van hebben. We krijgen ook vaak complimenten over hoe goed de hond luistert. Heel blij mee... 🙂
Nu hebben we een pup en gaan we dus weer naar Karin om te leren hoe hiermee om te gaan...
Bonnet heeft geschreven op 11 maart 2021:
Sinds augustus hebben wij Luna. Luna is een kruising Berner Sennen/Rottweiler. Ze is op momenten ontzettend koppig en eigenwijs.
Voor mij was het nodig om duidelijk te zijn naar Luna, nee is nee en ja is ja. Af en toe vond ik dit erg lastig, wanneer die schattige puppy-ogen naar je kijken. Maar dat heb ik geleerd bij Karin. Alles wat je nu toelaat, daar gaat de hond straks een loopje mee nemen. Dus vanaf begin af aan consequent zijn en duidelijk. Daarin heeft Karin mij goed geholpen. Duidelijkheid en leiderschap vanaf het begin.
Luna is nu 8 maanden en flink in de puberteit. Toch loopt ze rustig aan de lijn en kan ze goed met kinderen en andere honden. Doordat je als baas leert consequent en duidelijk te zijn.
De hond moet weten wie de baas is, niet na een half jaar of een jaar, maar van meet af aan.
AO Vaassen heeft geschreven op 26 februari 2021:
AO Vaassen.
Wij hebben sinds oktober 2019 een Mechelse herder, een prachtig dier met enorm veel temperament. Op advies van mijn dierenarts ben ik de cursus gaan volgen bij Aloysa. Karin is een geweldige/ consequente vrouw van no-nonsens en met grote deskundigheid. Zij heeft ons, de eigenaar en hond, fantastisch geholpen. Een dier vraagt duidelijkheid maar de baas moet nog meer leren. Belangrijk is dat wat wij geleerd hebben toepassen. Belonen op het juiste moment en corrigeren bij niet gewenst gedrag. Zij slaagt er geweldig in om een les plezierig en leerzaam te laten verlopen. Ik vond het leerzame en sfeervolle cursus en zal Aloysa bij iedereen aanbevelen. Karin Bedankt!
Inge Kolenbrander heeft geschreven op 29 december 2020:
Fee is toen ze 9 maanden oud was vanuit Roemenië naar Nederland gekomen en was niet ingeprent en niet gesocialiseerd.
Doordat ze erg onzeker en angstig was kon ze agressief gedrag vertonen.
Omdat ik niet goed wist hoe ik de opvoeding van Fee aan moest pakken, ben ik gaan googelen naar een goede honden training en zo heb ik Karin gevonden.
We hebben het eerste traject nu achter de rug en Fee heeft geleerd met andere honden en ook mensen om te gaan, doordat Karin veel aandacht besteed aan (her) socialiseren.
Fee is nu veranderd in een blije hond, luistert goed naar de commando's en valt niet meer uit.
Karin, bedankt voor je goede hulp!