Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
153 berichten.
Gerwin heeft geschreven op 5 september 2020:
Bij Aloysa hebben wij geleerd om duidelijk en consequent te zijn. Goed gedrag wordt beloond en dat hoeft niet met koekjes of snoepjes. Ongewenst gedrag wordt gecorrigeerd. Wij hebben nu een hele lieve en blije hond die we overal mee naar toe kunnen nemen en die uitstekend luistert! Wij krijgen regelmatig complimenten dat onze hond zo goed luistert en zo netjes naast ons loopt. Karin, bedankt!
Klarine Visscher heeft geschreven op 3 september 2020:
Wij zijn ongeveer een jaar geleden begonnen met de puppy training en zijn nu nog bezig met de vervolgtraining van het TOP programma. Top is het zeker, want we genieten ontzettend van onze mooie Duitse Herder Boris. Boris kan probleemloos mee op vakantie, valt niet uit aan de lijn naar andere honden, luistert goed en is lief voor mens en dier! Wij hebben ontzettend veel geleerd over het gedrag van honden, maar ook over ons eigen gedrag naar de hond toe. Consequent zijn, belonen op het juiste moment en corrigeren als hij niet gewenst gedrag vertoont, hebben bijgedragen aan een hele fijne, leuke en gezellige hond! Super bedankt Karin/Aloysa!!
Jorieke heeft geschreven op 2 september 2020:
De kracht van Karin vind ik dat zij naast haar inhoudelijke informatie en de hondentrainingen in de praktijk niet behoort tot de ''koekmaffia'' (lees: enkel kunnen werken met je hond via het omkopen van je hond), zij ook een zeer prettige persoonlijkheid heeft die diep empathisch is. En waarbij ik me gelijkwaardig heb gevoeld.
Ik heb geen heel traject gevolgd bij Karin, maar ik heb voornamelijk veel gehoor en ondersteuning gehad bij mijn eigen kijk op opvoeding naar honden.
Hans Van Elst heeft geschreven op 17 augustus 2020:
Finn , onze Australische herder, had serieuze problemen in het contact met andere honden.
De positieve berichten over Aloysa hebben ons doen besluiten om een Vierdaagse cursus met Finn te volgen.
Oprecht onder de indruk van de consequente ,maar toch diervriendelijke wijze, waarop Karin Finn en ons inzicht gaf in het gedrag van Finn.
Het is Karin gelukt om het gedrag van Finn om te buigen naar socialer gedrag naar andere honden. Aan ons nu de taak om al het geleerde consequent door te voeren, we zien de toekomst met Finn positief tegemoet. Karin , hartelijk dank voor je tomeloze inzet en deskundigheid . Groet Hans, Anne van Elst.
Greta van der Klooster heeft geschreven op 4 augustus 2020:
Tijdens de pup cursus met 3 kleine bouviers mee gedaan. Een leuke ervaring en stukje socialisatie van de pups.
Daarna met onze bouvierdame top 1,2 en 3 gedaan.
Fijn getraind, Jara heeft een mooie basis gelegd en geleerd goed met andere honden om te gaan.
Karin is duidelijk in haar uitleg, en helpt je weer even de puntjes op de i te zetten.
Fijn te zien hoe ze baasjes met een hond die wat meer vraagt, "begeleidt" en voorziet van de juiste tools! Resultaten zijn dan snel zichtbaar.