Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
178 berichten.
Edwin Smit heeft geschreven op 11 februari 2023:
Hoi Karin,
We hebben een jaar lang mogen genieten van je training. Niet alleen onze hond, maar ook wij hebben veel geleerd. Je spreekt duidelijke taal, zegt waar het op staat. Maar tegelijkertijd weet je een relaxte sfeer te creëren waar iedereen zich op zijn gemak kan voelen. Wij hebben veel bereikt, de angst voor mensen bij onze hond is sterk afgenomen. Uitlaten is heerlijk, geen getrek aan de lijn of uitvallen naar andere honden. Bedankt!
Bianca Engel heeft geschreven op 23 januari 2023:
Bij Karin moet je zijn als je serieus wilt werken aan jou relatie met je hond. Er wordt hard gewerkt en op zijn tijd is er ook ruimte voor een grapje. Dit maakt het een leuke afwisseling terwijl je toch serieus bezig bent met je hond.

Karin laat je zelf ook veel nadenken over mogelijkheden, ze zegt ook waar het op staat. Dat is heel fijn werken, daardoor ben je ook bewuster bezig met je hond en de training. Onze hond heeft er veel geleerd en wij hebben ook veel geleerd van Karin.
Gert-Jan en Nanneke Cents-Pol heeft geschreven op 23 januari 2023:
Wij zijn in januari 2022 gestart bij Karin met onze bouvier pup Keet n.a.v. positieve ervaringen van familie. Het feit dat Karin geen "hondenkoekjes cursus" geeft sprak ons aan. Karin heeft een strenge, zeer consequente manier van opvoeden. De baas is de baas en ze leert je dat je je pup alles kan aanleren puur door de hond te belonen met een aai, een woord of een knuffel. Ze leert je heel consequent te zijn en de regels aan te houden. De cursus begint altijd met alle honden van dezelfde leeftijd in een ren zodat ze met elkaar kunnen spelen, daarbij vertelt ze heel veel want je ziet dan al heel veel gebeuren in hondengedrag. Daarna zijn er veel oefeningen waarbij ze uitlegt en je je vragen kan stellen. Als je denkt dat iets niet lukt bij je hond laat ze in een paar handreikingen zien (waarbij ze het voordoet) dat het wel degelijk kan!

We bezoeken nog steeds de cursus (januari 2023), het loont zeker niet om na een paar maand te stoppen. Het is doorzetten maar het ook leuk vinden anders moet je er niet aan een hond beginnen. Dankzij Karin hebben we een hele lieve hond die na een jaar erg goed luistert, daar hebben we enorm veel profijt van.

Gert-Jan en Nanneke Cents-Pol
Hadé heeft geschreven op 16 augustus 2022:
LES BIJ ALOYSA

Ik kwam met een stuiterende hond, ik ging met een hond die schittert.
Hij is alert maar niet meer overprikkelt, hij let op mij en niet meer op alles in zijn omgeving, hij is enthousiast en ontvankelijk en hij vindt alles wat ik van hem vraag okee. En hoe leuk is het dan om in het bos achterna geroepen te worden door een man die worstelt met zijn hond:
"Mevrouw, mevrou-ouw, kunt u mijn hond alstublieft ook opvoeden"...

Ik ben erg blij met de lessen van Karin en met haar inzicht in wat mijn hond, maar meer nog wat ìk, nodig had. Veel veel dank, Karin, en een groet van Hadé.
Yvonne heeft geschreven op 1 augustus 2022:
Ik ben er 25 jaar geleden met mijn eerste hond geweest, dat was heel goed bevallen.
Nu ga ik met mijn dochter mee, met haar hond Balou.
Ook zij is erg blij met de lessen van Karin, zij is erg duidelijk.
Ga zo door Karin, wij zijn erg blij met jou!