Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
199 berichten.
Maaike schreef op 18 april 2024
Karin heeft een grote liefde en veel passie voor honden. Ze traint hond en baas op basis van het natuurlijke gedrag van de hond. Geen snoepjes maar gericht op de relatie hond-baasje, zodat de hond het graag voor je wil doen. Voor mij was dit een voorwaarde voor de puppytraining.
Op heldere en beeldende manier leert ze hoe een hond te conditioneren in gewenst gedrag waarbij je leert gebruik te maken van de instinctieve manier waarop een hond reageert.
Haar lessen zijn zeer leerzaam maar ook gezellig. Door haar manier van trainen leer je ook van de andere cursisten en hoe zij met hun honden trainen en omgaan.
Kortom een aanrader als je op een natuurlijke manier met je puppy of hond aan de slag wilt gaan en hem gehoorzaamheid wil leren. Ik heb er superveel aan gehad waardoor mijn hond en ik nu een superband hebben!
Marsha schreef op 13 december 2023
We zijn erg tevreden over de trainingen van Karin. Inmiddels trainen we met onze derde hond bij haar. Tijdens de eerste training kwamen we met onze 7 jarige hond die we overgenomen hadden en die nog nooit gewend was om aan de lijn te lopen en uitviel naar andere honden. Ook liep hij zijn neus achterna, als jachthond. We gingen naar Karin voor heropvoeding.
We hebben veel plezier aan onze hond beleeft omdat hij na de training netjes naast kon lopen zonder trekken, los naast kon lopen, meteen kwam als we hem riepen en niet meer achter wild aan ging. Ook reageerde hij beter op andere honden.
Toen we daarna een pup kregen was het vanzelfsprekend dat we weer naar Karin zouden gaan. Weer veel geleerd; socialiseren in de groep, ‘zit’, ‘af,’ ‘blijf’ en ‘hier’. We krijgen veel reacties dat onze honden zo netjes naast lopen, ook (los) met z’n tweeën en zo goed luisteren. Op de camping hebben mensen genoten van onze honden omdat ze keurig voor de tent blijven liggen en ze zich zo netjes gedragen.
We hebben nu weer een pup en uiteraard trainen we weer bij Karin. Wederom zijn mensen verbaasd dat onze pup nu al zo netjes naast loopt en zo goed luistert met 4-5 maanden. Wij weten dat we dit te danken hebben aan de trainingen van Karin. Als baas wordt je geleerd hoe met je hond om moet gaan, dus niet alleen je hond gaat op training. Je leert consequent zijn, gedrag van je hond beter begrijpen met als resultaat dat je hond doet, wat jij wilt dat hij doet en wanneer jij dat wilt. Je leert hoe je je hond iets kan afleren of voorkomt dat hij iets doet wat je niet wilt.

Wij hebben veel plezier van onze honden. Niets is fijner dan met honden samen te leven die luisteren. En dat allemaal zonder koekjes.
M Verbeek schreef op 16 augustus 2023
Ik heb Harry kruising Berner Australian Shepherd mooie hond maar ook heel druk. Wij hebben heel vaak overwogen om hem weg te doen voor al het niet luisteren en opspringen. We zijn nu een half jaar bij Karin en het gaat stukken beter geen snoepjes cursus maar een goede strenge opleiding zo wel voor hond als baas ik weet dat ik aan de eind van de cursus een super hond heb die ik nooit meer kwijt wil en dat was mij zonder Karin niet gelukt
Harry schreef op 31 juli 2023
Goedenavond,vanavond de laatste les gehad voor onze trouwe viervoeter Joep.
Wat heb ik veel geleerd met deze cursus. Zowel de hond als de baas leert iedere les weer. En ja de aanpak van Karin daar leer je van. Het resultaat mag er wezen. En ook het flesje , dat is gewoon belangrijk voor de hond. Hij weet direct waar die moet staan. Nee ik blijf erbij . Een goede honden school ,met een No nonsens mentaliteit.
Karin bedankt
Cindy en Ronald schreef op 19 juli 2023
Hoi Karin, hartelijk dank voor de hondentraining die we het afgelopen jaar bij je hebben gevolgd. Oos was een jonge hond met een eigen wil en het was voor ons als gezin een puzzel om daar goed mee om te gaan. Met alleen positieve beloningen kwamen we niet verder. Door je heldere en strenge aanpak, met goede voorbeelden, werden we geholpen om consequent en met liefde onze hond op te voeden. Wij hebben nu een hond die goed luistert, maar we weten ook dat we de duidelijke regels moeten blijven hanteren. Dank voor je inzet en betrokkenheid om baasjes en hond verder te helpen. Veel plezier met het voortzetten van de hondenschool. We hopen dat jullie nog veel honden en baasjes blij zullen maken. Groeten, Cindy en Ronald