Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
115 berichten.
Netty schreef op 19 januari 2019:
Wij hebben een kruising tussen een Rottweiler en een Bordeaux dog Alca van nu twee jaar en 3 maanden. Toen Alca met een jaar steeds dominanter werd en agressiever met als dieptepunt dat hij uithaalde naar mijn kleindochter, wisten wij het niet meer en zagen als enigste optie de hond inlaten slapen. Na uren op google advies gezocht te hebben vond ik de site van Aloysa, direct met Karin gebeld verhaal uitgelegd en gevraagd of er nog iets te veranderen was aan onze hond. Vol vertrouwen vertelde Karin ons dat Alca echt nog wel kon veranderen. Deze zelfde week zijn wij 2 dagen met Alca bij Karin op les geweest theorie en praktijk gevolgd veel uitleg gekregen over waarom Alca deed wat hij deed. Daarna elke week heen en weer vanuit friesland richting Apeldoorn. Maar het was meer dan de moeite waard , nu wij ook zelf geleerd hebben duidelijke grenzen aan te geven en te kijken naar de hond zijn lichaamstaal, kan ik alleen maar zeggen wij hebben een super hond. Die luistert naar zijn commando's en weer overal met ons mee naar toe kan gaan. Toch hebben wij al vele honden gehad en ook wij zijn naar verschillende cursussen geweest ( koekjes cursus ) dus echt geen beginnende hondeneigenaren, maar de volgende hond gaat toch echt weer naar Aloysa,duidelijke regels, streng maar rechtvaardig, met respect voor hond en eigenaar. Bedankt Karin voor Alca zijn tweede kans.
Anne-Marie schreef op 19 januari 2019:
In Juli 2018 een hondje (Takkie) uit Roemeniƫ geadopteerd. We kregen een ontzettend angstig hondje die bijna niet onder de tafel vandaan durfde te komen. Omdat we al met 2 honden, 1 in 1997 en 1 in 2005, bij Karin een cursus hadden gevolgd, hoefden we er niet lang over na te denken om weer voor Aloysa te kiezen. Uiteraard weer geen spijt van deze keuze gehad. Takkie is nu een sociaal hondje, luistert nu goed en is meer zelfverzekerd.
Ria Versteeg schreef op 13 januari 2019:
Vuurwerkcursus; Met Tria ( 2 jr.) deze cursus gedaan in 2018, zij was tot nu toe altijd erg in paniek in deze periode van het jaar, en vertoonde zowel binnen als buiten vluchtgedrag, hevig trillen, en heel onrustig heen en weer lopen. Bij de laatste les was te zien dat Tria echt wat meer rust had bij het opgestoken vuurwerk, al vond ze het nog steeds niet leuk. De cursus heeft er toe geleid dat Tria zich toch wel kon herstellen, in huis had ze ondanks het vuurwerk toch periodes van rust, acceptatie, dit was vorig jaar echt niet het geval. Buiten was er minder resultaat, en was ze erg bang, in de stress, maar Karin had ook duidelijk gezegd dat dit bij Tria niet in 1 cursus ging lukken. Uiteindelijk heeft ze het beter doorstaan dan de afgelopen jaren.
Ria Versteeg schreef op 13 januari 2019:
Mijn hond komt uit Griekenland, was 5 mnd. toen ze bij me kwam en niet gesocialiseerd, ook was ze erg druk/nerveus. Dit uitte zich oa. in heel veel blaffen, vernielszuchtig gedrag, niet luisteren, erg trekken ad riem. Ik heb bij verschillende docenten les gehad, ben bij een gedragstherapeut geweest, waar ik medicatie-advies kreeg, tevens advies voor een adaptil halsband en adaptil-verdamper, Tria heeft dit ook allemaal gehad, echter zonder het gewenste resultaat.Toen kwam ik bij Karin terecht,(ondertussen was ik van de hele situatie wat moedeloos geworden) waar ik vrijwel meteen resultaat zag. Nu ,na de gehoorzaamheidscursus en de vervolgcursus, heb ik toch wel een heel andere hond,Tria is in alle opzichten enorm ten goede veranderd, de leuke maar vooral leerzame lessen hebben Tria en mij echt goed geholpen. nogmaals dank daarvoor,Karin.
Eddie schreef op 10 december 2018:
Ik heb de training met Diesel gedaan. Het was een hele ervaring zowel voor mij als voor Diesel, de commando's gingen heel goed. Veel geleerd en het was gezellig. Karin bedankt voor de wijze lessen.