Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
173 berichten.
Willie wilbrink heeft geschreven op 12 september 2021:
Karin, wat zijn we blij met jou!! Wij hebben een Mechelse Herder pup zoals jullie weten zijn ze best pittig! We zijn met Bo begonnen op een andere cursus waar ze veel worst en koekjes kregen. Met het geval dat ze altijd moest overgeven in de auto op weg naar huis. Met het gevolg dat ze niet meer mee wilde in de auto. We hebben contact opgenomen met Karin en mochten nog dezelfde dag komen.Na de eerste les bij Karin hebben we al meer geleerd als op de andere hondenschool. We zijn zelfs met haar in de camper naar de autocross geweest, er waren daar veel mensen, lawaai, en veel honden. Geen centje pijn we hebben een lieve goed luisterende hond die nu graag meegaat in de auto. En daar heb jij Karin een groot aandeel in gehad, waarvoor onze dank. We kijken uit naar de volgende lessen, en kunnen deze hondenschool dus echt aanbevelen!!
Lia Cents heeft geschreven op 5 september 2021:
Ik ben Lia en heb vorig jaar november mijn pup Bella gekregen. Kennissen van mij hebben een hele leuke goed opgevoede hond. Dus heb ik gevraagd waar zij cursus hebben gevolgd. Dat was bij hondenschool Aloysa en zo ben ik bij Karin terechtgekomen.
Bella is een bordercollie en dus best een pittige hond met een eigen willetje. De eerste weken dacht ik echt ik ga dit nooit redden. Bella beet erg veel en met die scherpe puppie tandjes is dat niet fijn, ze wou ook slecht aan de lijn lopen. Gelukkig had ik Karin die me heel goed heeft geholpen. Wat ik als heel prettig heb ervaren dat je net zolang helpt tot het wel goed gaat. Karin begrijp dat je fouten maakt en geeft les met veel humor.
Bij Karin leer je dat er maar 1 baas is en dat ben jij en niet de hond! En doordat Karin duidelijke uitleg geeft waarom je hond zich op een bepaalde manier gedraagt is het mij wel snel duidelijk geworden dat de baas opgevoed moet worden!
Karin oefent niet alleen de commando’s met ons maar geeft ook feedback zodat wij als cursisten weten wat we niet goed doen en waarom we iets moeten doen. Door veel te werken met Bella en als het nodig is te corrigeren luistert Bella steeds beter. Je leert dat het belangrijk is consequent en duidelijk met je hond om te gaan. We belonen met "goed zo" en een aai over zijn bol en niet met koekjes en snoepjes.
Door Corona konden er lange tijd geen lessen plaatsvinden. Wat ik als superfijn heb ervaren is dat ik altijd Karin kon benaderen als ik er even niet uitkwam en ze dan hielp. En helemaal tof is het natuurlijk dat we het opvoedtraject gewoon afmaken.
Bedankt Karin. Bella en ik hopen nog lang bij je te komen.
Henk Post heeft geschreven op 26 juli 2021:
Samen met onze Doodle puppy ben ik vorig jaar de puppycursus begonnen bij Karin. De eerste lessen vond hij meteen al geweldig, spelen met de andere honden en zo meteen sociaal gedrag aanleren. Daarna begon het echte leren en moest er ook gewerkt (en gecorrigeerd en beloond) worden. Gelukkig bleek het een snel lerende hond, want na ca 10 lessen kwam de lock down en mocht ook de puppy cursus niet meer. Maar gelukkig was de basis dusdanig dat we thuis samen en met het gezin verder konden. Nu is hij er een jaar en is het een lieve sociale hond geworden die (meestal 🙂 ) doet wat hij moet doen en nalaat wat hij niet mag doen. Kortom hij is opgegroeid tot een speelse, sociale en lieve gezinshond die een maatje is van iedereen in het gezin.
petra heeft geschreven op 11 juli 2021:
met onze AmStaff Floki gelijk bij Karin begonnen op de puppycursus..wat een verademing om niet met zakken vol koekjes te hoeven rondhuppelen. gewoon to the point...goed gedrag word beloond en slecht gedrag gecorrigeerd..meer is er niet nodig! jaah baasjes die opletten en consequent blijven!! wij hebben een hond met een flink karaktertje maar mede door Karin (en wijzelf natuurlijk ook) kan hij gewoon overal mee naartoe en luistert hij hartsikke goed!! Zeker een aanrader deze hondenschool!
Karin Groenewold heeft geschreven op 24 mei 2021:
Na 13 jaar geleden met mijn toen negen maanden oude Appenseller meerdere cursussen te hebben gevolgd bij Karin is nu mijn zoon op puppy cursus gegaan met zijn 9 weken oude Rottweiler op mijn advies. Mijn hond (helaas vorig jaar overleden) was mijn beste maatje voor ruim 12 jaar en dit mede door de cursus bij Karin destijds. Ik was eerst met mijn pup naar een cursus geweest met de werkwijze dat ze bij goed gedrag een brokje kreeg. Dit werkte totaal niet. Inmiddels gingen er maanden voorbij en had ik mijn hond niet meer onder controle. Ik ben toen bij Aloysa terecht gekomen. Na een aantal cursussen was mijn hond totaal veranderd en de liefste hond van de wereld geworden. In de ruim 12 jaar dat ik haar heb gehad heeft ze nooit problemen met andere honden gehad en was lief voor iedereen, ook voor kinderen. De hond had veel geleerd op de cursussen maar ook ik (als baasje). Ook ik heb mijn gedrag naar de hond moeten veranderen en dat was in het begin best moeilijk. Ik ben zo blij dat ik toen bij Aloysa ben geweest. Zowel hond als baasje hebben daar veel geleerd zodat we elkaar begonnen te begrijpen. Sinds een week heeft mijn zoon een pup en heeft de 1e les bij Aloysa al gehad. Hij heeft gezien hoe mijn hond destijds positief was veranderd. Hij is gelukkig meteen naar de juiste hondenschool gegaan. Ze moeten nog veel leren beiden maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Karin ik ben blij dat jouw hondenschool nog steeds bestaat!