Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
172 berichten.
Bonnet heeft geschreven op 11 maart 2021:
Sinds augustus hebben wij Luna. Luna is een kruising Berner Sennen/Rottweiler. Ze is op momenten ontzettend koppig en eigenwijs.
Voor mij was het nodig om duidelijk te zijn naar Luna, nee is nee en ja is ja. Af en toe vond ik dit erg lastig, wanneer die schattige puppy-ogen naar je kijken. Maar dat heb ik geleerd bij Karin. Alles wat je nu toelaat, daar gaat de hond straks een loopje mee nemen. Dus vanaf begin af aan consequent zijn en duidelijk. Daarin heeft Karin mij goed geholpen. Duidelijkheid en leiderschap vanaf het begin.
Luna is nu 8 maanden en flink in de puberteit. Toch loopt ze rustig aan de lijn en kan ze goed met kinderen en andere honden. Doordat je als baas leert consequent en duidelijk te zijn.
De hond moet weten wie de baas is, niet na een half jaar of een jaar, maar van meet af aan.
AO Vaassen heeft geschreven op 26 februari 2021:
AO Vaassen.
Wij hebben sinds oktober 2019 een Mechelse herder, een prachtig dier met enorm veel temperament. Op advies van mijn dierenarts ben ik de cursus gaan volgen bij Aloysa. Karin is een geweldige/ consequente vrouw van no-nonsens en met grote deskundigheid. Zij heeft ons, de eigenaar en hond, fantastisch geholpen. Een dier vraagt duidelijkheid maar de baas moet nog meer leren. Belangrijk is dat wat wij geleerd hebben toepassen. Belonen op het juiste moment en corrigeren bij niet gewenst gedrag. Zij slaagt er geweldig in om een les plezierig en leerzaam te laten verlopen. Ik vond het leerzame en sfeervolle cursus en zal Aloysa bij iedereen aanbevelen. Karin Bedankt!
Inge Kolenbrander heeft geschreven op 29 december 2020:
Fee is toen ze 9 maanden oud was vanuit Roemeniƫ naar Nederland gekomen en was niet ingeprent en niet gesocialiseerd.
Doordat ze erg onzeker en angstig was kon ze agressief gedrag vertonen.
Omdat ik niet goed wist hoe ik de opvoeding van Fee aan moest pakken, ben ik gaan googelen naar een goede honden training en zo heb ik Karin gevonden.
We hebben het eerste traject nu achter de rug en Fee heeft geleerd met andere honden en ook mensen om te gaan, doordat Karin veel aandacht besteed aan (her) socialiseren.
Fee is nu veranderd in een blije hond, luistert goed naar de commando's en valt niet meer uit.
Karin, bedankt voor je goede hulp!
Dick Berkhout heeft geschreven op 24 december 2020:
Beste Karin,

Dankzij jouw lesmethode is de terrier die we in huis genomen hebben getransformeerd van een angstige en gestreste hond in een gezellig maatje die alles leuk vind en waar we nu heel blij mee zijn.

Wij wensen je nog vele jaren toe van succes vol lesgeven.

Met lieve groet van Duke
Gerwin heeft geschreven op 5 september 2020:
Bij Aloysa hebben wij geleerd om duidelijk en consequent te zijn. Goed gedrag wordt beloond en dat hoeft niet met koekjes of snoepjes. Ongewenst gedrag wordt gecorrigeerd. Wij hebben nu een hele lieve en blije hond die we overal mee naar toe kunnen nemen en die uitstekend luistert! Wij krijgen regelmatig complimenten dat onze hond zo goed luistert en zo netjes naast ons loopt. Karin, bedankt!