Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
175 berichten.
Ria heeft geschreven op 5 januari 2022:
Toen onze Mechelse herder 2 jaar oud was, moest ik concluderen dat 2 jaar training met voerbeloning volstrekt niet had gebracht wat ik me had voorgesteld. Ik had een onhanteerbare hond, die trok aan de lijn, tegen mensen opsprong en flink uitviel naar andere honden.
De wanhoop nabij werd ik geattendeerd op Hondenschool Aloysa en tot mijn opluchting kon ik daar snel terecht.
Het was hard werken maar dankzij de expertise van Karin en het werken met correctie i.p.v. blokjes kaas heb ik nu een hond waar ik weer rustig mee op pad kan.
Tijdens het traject viel het me op dat de andere cursisten van heinde en ver kwamen: o.a. Amsterdam, 's Hertogenbosch, Rotterdam. Dit geeft aan dat Aloysa in een behoefte voorziet: Karin heeft veel kennis van hondengedrag en boekt prachtige resultaten met haar HOTraining.
Ik zie het aan mijn eigen hond: Karin, heel veel dank!!
Ria ten Have heeft geschreven op 1 januari 2022:
Wanhopig belde ik afgelopen augustus naar Karin. Onze Borderterrier Finn van 3 jaar was zo langzamerhand onhandelbaar geworden.
Hij luisterde slecht, trok aan de riem en viel uit naar andere honden, kinderen en fietsers. We konden niets met hem beginnen.
Ik had er letterlijk slapeloze nachten van!
Vanaf dat Finn pup was, had ik de puppy- en vervolgcursus gedaan bij een hondenschool die werkt met koekjes en belonen. Al tijdens de vervolgcursus begon Finn te blaffen naar andere honden. Ik had er totaal geen controle over. En als ik vroeg om handvatten, kon deze hondenschool me niet helpen. Het werd zo erg dat ik voortijdig met de cursus ben gestopt.
Via de dierenarts kwam ik bij een gedragsdeskundige terecht die ook werkte met beloningssnoepjes. En...je raadt het al; weer hielp dit niet!
Totdat een vriendin mij aanraadde om naar Aloysa te gaan. Zij had daar met haar honden op training gezeten en was erg positief.
Ik twijfelde: want ik had van andere mensen juist gehoord: '' Waar je ook gaat trainen, ga niet naar Aloysa. Daar wordt je hond abnormaal streng aangepakt. Gewoon dierenmishandeling!"
Toch heb ik Karin opgebeld en mijn situatie met Finn verteld. Zij was heel belangstellend en meelevend en toen ik na ruim een half uur de telefoon neerlegde wist ik; ik ga naar Hondenschool Aloysa!
Ik ben nu 4 maanden verder en wat een verschil!
Finn gedraagt zich stukken beter en luistert prima. Ook familie en vrienden staan versteld van deze transformatie. Natuurlijk: ik ben er nog niet. Het gedrag dat Finn in drie jaar heeft aangeleerd, is er na een paar maanden nog niet helemaal uit. Maar wat hebben we al veel bereikt! De lessen zijn prettig. Finn en ik gaan er graag heen.
Je leert zo ontzettend veel over hondengedrag en consequent zijn. Karin is een heerlijk mens, recht-door-zee en met humor op z'n tijd. Ze neemt echt tijd voor je. En mocht je buiten de lessen vragen hebben of tegen probleemgedrag aanlopen, dan kun je haar altijd appen of bellen.
Het enige waar ik spijt van heb is, dat ik niet eerder met Finn naar Aloysa ben gegaan. Karin, je bent TOP!
Ria heeft geschreven op 30 december 2021:
Ik ben in juni begonnen aan de cursus samen met mijn Jack Russel, Bram. In het begin moest ik erg wennen aan de harde aanpak. Maar naarmate ik strenger werd, begon Bram steeds beter te luisteren. Hoe verder de cursus vorderde, hoe meer plezier we er samen in kregen. Bram heeft veel geleerd!
Peter van Boven heeft geschreven op 21 december 2021:
Een heel realistische manier van opvoeden van de hond. Zoals het in de roedel ook gaat. Goede vertaling van de gedragingen naar de oorsprong en hoe daar mee om te gaan. Werkt top voor Aika. We hebben nu een fijne, goed luisterende hond die zijn plek weet.
Patricia Vos heeft geschreven op 21 december 2021:
Ik had 4 jaar geleden al een review geschreven op deze site. Maar inmiddels hebben wij onze tweede hond en zijn direct bij Karin gestart. Je denkt al veel te weten, maar elke week leer ik weer. Wat is Karin een fantastische vrouw met ontzettend veel er ervaring. Onze hond (Oud Duitse Herder) is inmiddels een jaar oud en we hebben deze cursus nu klaar. Maar zonder twijfel gaan we door met de vervolg cursus want zowel mijn hond als ik, vinden het erg leuk en leerzaam!