Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
115 berichten.
Walter en Linda schreef op 28 november 2018:
Bij Aloysa is de theorie, het begrijpen van je hond en het waarom van je hond net zo belangrijk als de praktijk lessen. Wij hebben dit als heel erg zinvol ervaren, veel tijd voor vragen en erg duidelijke antwoorden. Als je het waarom begrijpt is het veel makkelijker je hond te corrigeren. Ook tijdens de lessen is er veel tijd en geduld voor de honden die even stagneren of die hun dag niet hebben. Bij Aloysa weet je vanaf de eerste les dat het goed gaat komen met jou en je hond. En wat blijkt, je hond opvoeden kan ook zonder kilo's "de juiste" snoepjes. Gewoon heel helder en duidelijk. Zonder allerlei nonsens een goed opgevoede hond waar je trots mee de wereld in kan.
Frans schreef op 26 oktober 2018:
Een druk levendige pup is erg leuk, bij Aloysa is mij ingeprent dat dit hondje ook ouder wordt en dan niet meer te remmen is. Daarom ben ik blij dat mij is duidelijk gemaakt dat zo vroeg mogelijk grenzen bepaald moeten worden om later meer plezier van je hondje te hebben.
Helma Hammer schreef op 24 oktober 2018:
Ik ben, toen onze labradoodle pup 10 weken was op puppy cursus gegaan bij Karin. Behalve dat de hond het erg gezellig vond met de andere pups, was het voor mij vooral heel leerzaam. Er werd ons heel duidelijk uitgelegd dat er, direct vanaf het begin, een duidelijke hiërarchie moest zijn. Dat vond ik best lastig, omdat je bij een pup van 10 weken geneigd bent om alles even schattig te vinden. Maar door praktijkvoorbeelden en Karin's kennis van de gedragingen van honden en wolven, hebben we vanaf het begin af aan de instructies voor het opvoeden gevolgd. En alhoewel onze hond superlief en sociaal was, hebben we echt veel gehad aan de consequente opvoed aanpak van Karin. Niet trekken aan de lijn, komen als je roept, het lijkt zo vanzelfsprekend, maar zonder de juiste begeleiding met opvoeden kan dat best tegenvallen.
Ik kan het iedereen met een pup aanraden om in elk geval hier de puppy cursus te volgen!
De vervolgcursus is veel meer praktijk gericht en moet je echt met je hond aan het werk. Ook hier weer veel geleerd!
Janneke schreef op 16 oktober 2018:
Met mijn hond van één jaar op cursus gegaan met het doel om de puntjes op de i te krijgen. Dat is ruimschoots gelukt! Er was veel ruimte voor uitleg en tips omtrent het gedrag van honden en hoe hier mee om te gaan. Dit alles met respect voor mens en dier. Veel geleerd, ook van de andere cursisten en hun viervoeters en daarbij ook veel gelachen:) . Karin (en Richard) bedankt!
Martin schreef op 22 september 2018:
Nadat onze (oudere) kinderen met een 4 maanden oude rottweiler (Bengi) bij ons thuis kwamen , die ze hadden overgenomen van mensen in een flat 4 hoog woonden, met 3 katten en 4 konijnen, en waar de hond de hele dag in de bench zat .....
In het begin wisten we niet wat we met hem aan moesten, helemaal door het dolle heen.
We hebben contact gehad met een paar hondenscholen, maar een rottweiler is niet overal welkom, bij Aloysa wel.
We hebben een hoop geleerd over onze hond en ook over honden in het algemeen, en Benji doet het nu prima bij ons.
Al met al heeft Karin ons veel geleerd en dat helpt ons nu nog steeds .