Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
124 berichten.
Nelly schreef op 7 maart 2019:
Door Karin's goede uitleg gekoppeld aan de oefeningen en het belang van consistent zijn, maakten onze Blanca, een Kruising Herder uit Spanje, minder 'zoekende', ze kreeg meer duidelijkheid. Ze luistert nu uitstekend tijdens de wandelingen. Het is een plezier om met haar 'op pad' te gaan.
Marjoke schreef op 4 februari 2019:
Onze Friese Stabij pup Jelte had in de puppy periode laten zien angstig te zijn voor harde geluiden. Zo raakte hij behoorlijk in paniek van het luchtalarm (de 1e maandag van de maand). Daarom was de vuurwerkcursus een uitkomst. Door intensief een aantal avonden achter elkaar te trainen, verbeterde met de dag de houding van Jelte jegens harde geluiden. We hebben uiteindelijk een rustig oud & nieuw kunnen vieren en hebben aan de hond niets gemerkt. Zelfs het laatste rondje uitlaten, met toch al hier en daar flinke knallen gaf geen 'problemen'. Daarnaast bleek een aantal dagen achter elkaar trainen impact te hebben op de al ingezette cursus. Jelte's gedrag ging met de dag beter vooruit en had ook de basiscommando's eerder onder de knie. Kortom een echte aanrader!
Tijmen schreef op 27 januari 2019:
Dit jaar hebben wij de vuurwerkcursus bij Aloysa gevolgd met onze hond. Het was een zinvolle cursus met handige tips. Onze hond heeft tijdens en rondom de jaarwisseling niet gereageerd op vuurwerk en was niet bang.
Anne schreef op 26 januari 2019:
Met onze Friese Stabij kregen we na 15 maanden steeds meer problemen, ondanks de eerder gevolgde puppie- en jonge hondentrainingen die uitsluitend met belonen in de vorm van snoepjes werkten.
Op zoek naar een andere methode bij Aloysa terecht gekomen. We konden direct aansluiten in een al lopende cursus. Dat was even slikken! Ons hele gedrag richting hond moest over een andere boeg. Karin en Richard wisten haarfijn te duiden waar wij de fout in gingen en met resultaat. Binnen twee weken merkten we al grote veranderingen, en aan het einde van de cursus hadden we een lieve en redelijk gehoorzame hond. Wijzelf blijven nonchalante opvoeders, anders waren alle doelstellingen zeker gehaald!
Netty schreef op 19 januari 2019:
Wij hebben een kruising tussen een Rottweiler en een Bordeaux dog Alca van nu twee jaar en 3 maanden. Toen Alca met een jaar steeds dominanter werd en agressiever met als dieptepunt dat hij uithaalde naar mijn kleindochter, wisten wij het niet meer en zagen als enigste optie de hond inlaten slapen. Na uren op google advies gezocht te hebben vond ik de site van Aloysa, direct met Karin gebeld verhaal uitgelegd en gevraagd of er nog iets te veranderen was aan onze hond. Vol vertrouwen vertelde Karin ons dat Alca echt nog wel kon veranderen. Deze zelfde week zijn wij 2 dagen met Alca bij Karin op les geweest theorie en praktijk gevolgd veel uitleg gekregen over waarom Alca deed wat hij deed. Daarna elke week heen en weer vanuit friesland richting Apeldoorn. Maar het was meer dan de moeite waard , nu wij ook zelf geleerd hebben duidelijke grenzen aan te geven en te kijken naar de hond zijn lichaamstaal, kan ik alleen maar zeggen wij hebben een super hond. Die luistert naar zijn commando's en weer overal met ons mee naar toe kan gaan. Toch hebben wij al vele honden gehad en ook wij zijn naar verschillende cursussen geweest ( koekjes cursus ) dus echt geen beginnende hondeneigenaren, maar de volgende hond gaat toch echt weer naar Aloysa,duidelijke regels, streng maar rechtvaardig, met respect voor hond en eigenaar. Bedankt Karin voor Alca zijn tweede kans.