Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
173 berichten.
Ria heeft geschreven op 30 december 2021:
Ik ben in juni begonnen aan de cursus samen met mijn Jack Russel, Bram. In het begin moest ik erg wennen aan de harde aanpak. Maar naarmate ik strenger werd, begon Bram steeds beter te luisteren. Hoe verder de cursus vorderde, hoe meer plezier we er samen in kregen. Bram heeft veel geleerd!
Peter van Boven heeft geschreven op 21 december 2021:
Een heel realistische manier van opvoeden van de hond. Zoals het in de roedel ook gaat. Goede vertaling van de gedragingen naar de oorsprong en hoe daar mee om te gaan. Werkt top voor Aika. We hebben nu een fijne, goed luisterende hond die zijn plek weet.
Patricia Vos heeft geschreven op 21 december 2021:
Ik had 4 jaar geleden al een review geschreven op deze site. Maar inmiddels hebben wij onze tweede hond en zijn direct bij Karin gestart. Je denkt al veel te weten, maar elke week leer ik weer. Wat is Karin een fantastische vrouw met ontzettend veel er ervaring. Onze hond (Oud Duitse Herder) is inmiddels een jaar oud en we hebben deze cursus nu klaar. Maar zonder twijfel gaan we door met de vervolg cursus want zowel mijn hond als ik, vinden het erg leuk en leerzaam!
Joop heeft geschreven op 30 oktober 2021:
Wij gaan met onze nieuwe pup weer naar Karin, omdat haar lessen bij onze vorige hond goed bevallen zijn. De hond leert veel, maar de baasjes misschien nog wel meer.
En dat heeft een goed luisterende en sociale hond opgeleverd.
Het aanleren van commando's met handgebaren heeft waarschijnlijk haar leven gered toen ze op mijn commando netjes ging liggen aan de overzijde bij een drukke weg.
Dus onze nieuwe pup verdient het ook om deze waardevolle lessen te krijgen
Marleen heeft geschreven op 23 september 2021:
Na een cursus gevolgd te hebben bij iemand anders dan Karin, had ik een hond die amper beter luisterde dan toen we kwamen. Daarna bij Karin terecht gekomen op advies van een vriend. Geen koekjescursus zonder resultaat, maar een gestructureerde cursus met duidelijke houvast over hoe op de juiste manier je hond te corrigeren. Het resultaat is een blije baas en misschien nog wel belangrijker: een blije hond die goed luistert en weet waar hij aan toe is. Ik zou iedereen deze cursus aanraden die een hond wilt die goed gehoorzaamd.