Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
115 berichten.
Karin en Job schreef op 13 juli 2018:
Na een uitstapje bij een andere trainster voor een puppycursus met koekjes gauw weer terug op cursus bij Karin met onze jonge hond, kruising van een Mechelse en Hollandse herder. Een zeer energieke hond met veel uithoudingsvermogen en een eigen wil. De keus voor ons was makkelijk, een afwisseling van theorie en praktijk en van corrigeren en met stem en gebaar belonen. Het trainen van de hond en van de baas gaat daar hand in hand. Al na de eerste les veranderde zij binnen een paar dagen in een rustige heerlijke hond.
Karin bedankt voor het delen van je kennis.
Rosita van de kamp schreef op 19 juni 2018:
12 jaar geleden voor het eerst met hondenschool Aloysa in aanraking gekomen toen wij onze Bouvier kochten. Na elders twee cusussen te hebben gevolgd met tegenvallend resultaat Karin gebeld en dat klonk goed dus de stoute schoenen aan getrokken en er heen gegaan en niet voor niets wat hebben wij hier een fijn gehoorzame erf hond aan gehad.

Na het overlijden van onze bouvier weer besloten om een bouvier aan te schaffen. Onze pup Boeff kwam er en er was geen twijfel mogelijk ik moest weer na Hondenschool Aloysa want ik wilde weer zo'n super fijne gehoorzame hond en we zijn al weer goed op weg.

Onze Boeff word zeker wel eens gecorrigeerd maar nog veel vaker krijgt hij een complimentje of een aai over zijn bol wat er voor zorgt dat het een hond is die super alert is op zijn baas en zeer sociaal is naar andere mensen en honden ik ben weer zo blij deze manier van trainen te hebben gevolgd.

Karin bedankt!!!! Door wat gezondheidsklachten heb ik de laatste lessen gemist maar je gaat me nog zien want ook het kunnen inhalen van lessen wordt bij jullie zeer netjes geregeld.
Walter schreef op 18 juni 2018:
Ik heb een kleine teckel, een Kaninchen. Het begin van de cursus richt zich op theorie. Hier heb ik veel van geleerd. Met name op het gebied van socialiseren.

De cursus is duidelijk en recht door zee. Geen poespas, geen koekjes en altijd gericht hoe het in de natuur gaat. Bijzonder hoe snel Karin een hond laat doen wat zij wil! Ik heb zelf gezien hoe de aanpak werkt. Ook voor kleine honden zeker een aanrader!
JC Driessen-Kroes schreef op 18 juni 2018:
Wij zullen ons even voorstellen. Onze namen zijn Thijs en Jeanine Driessen en zijn hier op les gekomen toen mijn Mechelse herder 8 weken oud was, oftewel direct toen wij haar kochten. Zij is onze eerste hond samen en daardoor ook onze eerste herder. Wij hadden veel gelezen voordat wij een herder gingen aanschaffen, hoezo een herder? Een herder is trouw, wilt graag leren en is zeer actief ! Dit sprak ons aan en hebben daardoor de stap genomen om een herder toe te voegen aan onze relatie. Dit is het beste wat ons is overkomen maar dit is mede gemaakt door Karin! Zij heeft veel ervaring en dit is ook zeker te merken, Venom is dol op haar! Maar dit komt ook omdat Karin vanaf het begin af aan duidelijk is naar haar. Wat mag zij wel en wat mag zij niet. Vanaf de eerste les was voor Venom al duidelijk dat er niet te sollen valt met Karin en daardoor ook niet met de baas. Venom is nu net 1 jaar geworden en wij zitten nog steeds op cursus, niet omdat Venom nog steeds niet is opgevoed maar omdat wij nog bij elke les leren. Voor Venom is het goed en voor ons als baas is het heel fijn om met onze vragen bij Karin terecht te kunnen. De vooruitgang die je ziet bij je hond is geweldig! Als je hond de eerste commando's oppikt spring je een gat in de lucht, en wanneer je je hond moet corrigeren weet je ook hoe je dat moet doen, omdat dit je geleerd is! Bij één keer corrigeren was het voor Venom al duidelijk dat zij dat niet meer hoefde te doen. Dit is heel fijn voor de hond zelf, duidelijkheid! En zonder deze cursus hadden wij een onopgevoede herder gehad die zo maar haar tanden had kunnen laten zien. Dit is nog nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren vanwege de opvoeding die zij gehad heeft wat wij hebben opgedaan tijdens de cursus! Mensen die naar mij toe komen met vragen of aangeven dat mijn hond zo goed luistert en of rustig is zal ik ook altijd Aloysa adviseren! En heb je door de week heen vragen of loop je tegen problemen op met je hond kan je haar altijd berichten en zal zij je helpen.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat wat wij bereikt hebben!
Sevrin en Esther schreef op 8 juni 2018:
Wij kwamen op les als onervaren hondenbezitters, Mosi is onze eerste hond, zijn we op zoek gegaan naar een hondenschool. We hebben bij vrienden en kennissen met honden geïnformeerd en zijn uiteraard het internet opgegaan. Na verschillende websites te hebben bekeken kwamen we de website van Aloysa tegen. De gegeven informatie en manier van trainen sprak ons direct aan. Een sprekend voorbeeld hiervan werd al meteen duidelijk toen we ons hadden aangemeld: we dachten nl (op grond van de info van andere scholen) dat je pas met een cursus kon starten als de pup minimaal 12 weken oud is. Karin belde ons om te vragen waarom we dan pas wilden starten? Nou we wisten dus niet beter. We konden meteen de week daarna komen. Tijdens de 1e les, werd ons meteen duidelijk dat er iemand voor de groep stond die kennis van zaken heeft. Duidelijke uitleg over hondengedrag, de instincten, en het gewenste gedrag in onze samenleving. Na de 1e les werden de lessen een combi van theorie en praktijktraining van en met de honden. Erg leerzaam en voor ons een mooie combi om onze hond te leren kennen en op te voeden. We zijn er nog niet helemaal, maar het opvoeden en trainen houdt ook eigenlijk nooit op. We zijn zeer tevreden over de stappen die wij en Mosi door de hulp van Karin hebben gemaakt en nog steeds maken. Dank hiervoor!!