WAT DOET ALOYSA MET DEZE BIJT BERICHTEN?

We hebben n.a.v. de vele berichten over de nare gevolgen van de slechte opvoedingen van onze honden in ons land ons aanbod wel iets veranderd. Natuurlijk niet onze manier van opvoeden, want die is gewoon goed en duidelijk voor zowel hond en baas.

  1. We hebben De “losse” puppycursus vervangen door een Opvoedtraject, Het TOP-Programma. 
    Met een OPVOED RESULTAAT GARANTIE! (afhankelijk van het gekozen pakket)
  2. Voor de volwassen honden zijn nieuwe programma’s ontwikkeld. Het HOT-Programma. Dit programma is zeer geschikt voor iedereen die nu al problemen heeft met zijn  hond.
    Deze programma’s zijn ook makkelijk te volgen voor iedereen die  hier ver vandaan woont omdat we hierin ook de mogelijkheid van een meerdaags programma aanbieden,inclusief verblijf en verzorging van eten en drinken.
  3. We verzorgen gedurende het hele jaar een aantal (Her) Opvoed Meerdaagse Trainingen.
    een vierdaags programma waarin je samen met je hond werkt aan goed en gewenst gedrag bij je hond, en waarbij de band tussen jou en je hond zich versterkt.

Je zult hier zeker veel plezier van krijgen.

En als je hond tot één van de rassen/groepen hoort, die volgend jaar een cursus moet hebben gevolgd, dan heb je hiermee voldaan aan deze eisen.
Je ontvangt van ons een certificaat dat je hebt deelgenomen aan een cursus, en daarop staat vermeld welk niveau je hebt met je hond.

Daarmee kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen die bij Aloysa zijn hond opvoedt en traint gegarandeerd een fijne betrouwbare hond krijgt!