Reviews

Basiscursus 

Heb me met mijn nieuwe hond weer aangemeld voor basiscursus. Enige jaren geleden deze cursus gedaan met mijn hond en dit is uitstekend bevallen. Werd van een eigenzinnige hond een perfecte luisteraar en heeft ons en zijn omgeving door deze cursus veel plezier bezorgd.

Floris Fonteijn, 30-07-2015 om 12:45
 

Eerste 2 lessen (puppytraining) 

Na 2 lessen moet ik zeggen dat ik erg tevreden ben. We hebben in het verleden verscheidene honden gehad en bij onze vorige hond hebben wij een hondenschool geprobeerd in Apeldoorn. Dit beviel totaal niet en er ontstond een nare nasmaak om uberhaupt naar een hondenschool te gaan. Mijn vrouw en ik gebruiken geen snoepjes en wel een slipketting en dat werd daar niet gewaardeerd. Paar jaar later en nu we weer een andere hond hebben, hebben we besloten om het weer te proberen bij een andere hondenschool. Dit vooral voor het socialiseren van onze Bullmastiff. Dit is in mijn ogen altijd belangrijk om te doen. Aloysa kwam het meest overeen met hoe ik vind dat een hond/pup opgevoed moet worden. De 1e les was een theorieles, die leuk en leerzaam was. De 2e les was een mix van theorie en praktijk. Dit was ook erg leerzaam en leuk om te doen. Wat leuk is, is dat je echt handige en bruikbare dingen leert in een korte tijd en je zeker weet dat je hier nog veel kan leren. Wij kijken alweer uit naar de volgende les.

Kévin, 04-06-2015 om 10:45

Duidelijk anders 

Duidelijk anders, dat is de slogan van hondeschool Aloysa. Dat hebben wij als uitermate zinvol bij de opvoeding van onzer hond ervaren. Geen gedoe en gesmeek met koekjes enz. maar er gewoon duidelijk voor zorgen dat mijn hond naar me luistert. Heerlijk, verfrissend en praktisch! Toen wij onze vierde boxer Spike kregen, was het voor ons duidelijk dat wij weer naar hondeschool Aloysa zouden gaan. Wij hadden immers goede ervaring met Luka onze derde boxer opgedaan. Spike was met ruim 7 weken de jongste op de puppycursus die door Richard wordt gegeven. Vooral zijn theorielessen zijn bijzonder zinvol. De manier van lesgeven is duidelijk en informatief. Ook was er veel ruimte om vragen te stellen. Op deze manier leerden wij ook nog van andere cursisten omdat wij de geschetste stituaties herkenden. Na de puppycursus waren wij nieuwsgierig naar de volgende cursussen. Wij wisten dat ons leerproces nog lang niet voltooid was. Spike is en echte boxer die absoluut een duidelijke opvoeding nodig heeft. Karin is wat ons betreft zeker de juiste person die ons hierin verder kon helpen. Dank haar inzet, geduld en vooral deskundigheid, hebben wij tools in handen gekregen waar wij verder mee aan de slag kunnen. Ons is andermaal bewust geworden dat bij hondenopvoeding “een levenlang leren`van toepassing is. Karin en Richard, wij vinden jullie echte gedreven professionals met veel kennis en ervaring, die cursisten van jullie hondeschool Aloysa echt iets te bieden hebben! Dank jullie wel voor jullie inzet en geduld!
Hans en Ulli Wijnhoud, 02-06-2015 om 19:20
 

AANPAKKEN DIE HAP!!! 

Het belangrijkste hebben we vergeten, de waarderings sterren aan te geven, maar gelet op onze ervaringen in ons verhaal zal dit wel duidelijk zijn. Hans en loes Smid

hans en loes, 30-03-2015 om 16:17
 

AANPAKKEN DIE HAP!!! 

Opvoeden met lekkertjes was voor onze Mechelaar Tirza geen uitdaging. Ze had de puppycursus wel met goed gevolg afgemaakt, maar bij de vervolg cursus had ze meer aanpak i.p.v lekkertjes nodig en dat werd ons niet geleerd. Gelukkig kregen wij van de fokker/trainer politiehonden het advies bij Aloysa-hondenschool te informeren. Want ook de baas en bazin moesten eraan geloven.Zo gezegd, zo gedaan. We zijn verguld met de begeleiding van Karin. Het belangrijkste vonden wij de theorielessen dat ze met alle kennis en levenservaringen wist over te brengen en vooral te kunnen herleiden met wat voor een soort hond je te maken hebt. Allereerst moesten wij leren met een slipketting te werken [zowel grote honden als kleine hondjes] dat was een geweldige ervaring met een direct goede reactie. Wij doen nu de basis cursus en merken wekelijks langzame maar wel gestadige vooruitgang. Wat we erg leerzaam vinden zijn de correcties die tijdens de les door Karin met veel geduld en rust worden uitgevoerd, je leert van elkaar. Zo heeft Tirza ook de vuurwerkcursus gevolgd en hebben wij het nieuwe jaar met rust en vreugde kunnen inluiden. Met goede moed hebben wij ons weer ingeschreven voor de volgende cursus en leren van Karin hoe Tirza een fijne huishond kan worden. Karin bedankt!!!

Hans en Loes Smid, 30-03-2015 om 11:52
 

Rust 

Gelukkig toch de stap gezet naar Aloysa met onze hond Stein. Ik begon echt de hoop op te geven dat ik Stein durfde te vertrouwen. Cursus met beloning, zakken vol snoepjes……helaas het werkte niet voor ons en Stein. Bij Aloysa kwam ik er achter dat vooral wij, de baasjes, wat moesten leren. En dat heeft gewerkt, al moet ik zeggen dat ik het niet altijd leuk vond. Maar het resultaat mag er zijn: een leuke hond, minder stress, betere band en weer rust in de tent. Dus Karin, dankjewel! We zijn er nog niet dus wie weet klop ik nog een keer bij je aan voor een update.

Jannie, 22-03-2015 om 10:20
 

Onbetaalbaar resultaat 

Net op tijd de weg naar Aloysa gevonden, mijn mechelaartje was me boven de pet gegroeid’ Uit alle aspekten van de cursus blijkt een gedegen kennis van honden, goed doordacht. Karin onbetwiste roedelleidster met een scherp oog voor detail, onbegrensde inzet maar ook de nodige speelsheid en flexibiliteit,kalme rustige energie. Interessante theorielessen aangevuld met leuke ervaringsverhalen. De nodige bloed, zweet en tranen verder heb ik nu een hond, waar ik weliswaar nog veel mee moet werken maar wel weer heel veel plezier aan beleef, en die ik beter begrijp en respecteer terwijl ik bij aanvang van de cursus zelfs twijfelde of ik hem wel kon houden, en das onbetaalbaar!

Ellen Schmets, 09-02-2015 om 11:04
 

Heropgevoed 

Wij hebben een hond overgenomen van een gezin die niets meer met deze hond konden. Drukke hond, dominant enz. enz. Ik had een aantal jaren geleden al eens over de trainingen van Aloysa gehoord en dat sprak mij destijds al erg aan. Dus, met onze anderhalf jaar oude hond (een kruising Labrador/Weimaraner) naar de basiscursus. Gelijk de eerste les werd mij al heel veel duidelijk. Het meeste ligt toch aan de baasjes… Gelijk al tijdens de eerste les had ik een compleet andere hond. Ondertussen zijn we driekwart jaar verder, en we hebben echt een superhond! Mensen die ik nu tegenkom kennen de hond niet terug (zelfs zijn vorige baas sprak zijn verbazing uit…) Wij zijn echt heel blij met de trainingen bij Aloysa en gaan voorlopig nog door. Niet alleen omdat onze hond nog wel wat bijgespijkerd kan worden, maar ook omdat het hele leuke avonden zijn. Karin, bedankt voor je duidelijke adviezen!

Ali, 19-01-2015 om 18:58
 

Zo hee; dus zo kan het ook! 

Als totale leek binnengekomen heb ik ondertussen iets extreem belangrijks geleerd! Veel van wat onze viervoeters DOEN heeft direct te maken met wat wij als baasjes LATEN…. Dus niet alleen de honden gaan op cursus, maar minstens zo belangrijk: de baasjes zeker ook!

Luut Sixma, 21-12-2014 om 02:55
 
1, 23

Laat hier uw review achter

Heeft u een cursus bij ons gevolgd? Dan zijn wij heel benieuwd wat u daarvan vond. We zouden het op prijs stellen als u hier een review zou willen achterlaten.

 

 

 

 

Uw naam (verplicht)

 

Uw e-mail (verplicht)

 

Uw review over Aloysa

 

Hoeveel sterren zou u geven?