Review pagina 3

Terug naar de basis

Mijn hond Storm (klein teckeltje) vertoont sinds ik oma ben ander gedrag. Karin gebeld en ze legde meteen de vinger op de zere plek, hij claimt mij en wil de roedel bij elkaar houden. Dus weer terug naar de basis. Ik vind het dan ook geweldig dat Karin de tijd neemt om te luisteren naar je verhaal en dat ze dan gewoon helemaal gelijk heeft. Ben nu bezig weer alles wat ik geleerd heb bij Aloysa toe te passen en geef nu meer duidelijkheid aan de hond. Bedankt voor je adviezen
Carola, 28-09-2013 om 16:18

Van pup tot puber

Na 15 jaar hebben wij voor de 2e keer gekozen om samen met onze pup bij Aloysa op cursus te gaan. Voor ons een herhaling om consequent onze pup op te voeden en voor onze nieuwe vriend een wekelijkse training met lotgenoten. Deze methode spreekt ons het meest aan omdat hij gebaseerd is op de leefomstandigheden van een pup in een roedel. Wij hebben de puppy-, basis- en de vervolgcursus doorlopen en zijn tevreden over het gedrag van onze nieuwe vriend. Dankzij de variatie aan rassen, bazen en bazinnen hebben wij deze cursussen als zinvol en humoristisch ervaren. Succes met jullie hondenschool
Cor en Jolanda, 23-07-2013 om 22:28

Hondencursus met een beagle….

De puppy cursus, basis en vervolg basiscursus gevolgd met onze 8 weken oude beagle-pup Noortje. Hoezo een beagle kun je niets aanleren?! Met een strenge maar consequente aanpak die Karin ons wist over te brengen zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat en hebben we samen met de mede-cursisten een erg leuke, leerzame tijd gehad waarin we samen veel gelachen hebben. Karin bedankt!
Cees & Erna, 07-07-2013 om 21:00

Cursussen Aloysa

Elf jaar geleden met onze eerste hond 2,5 jaar cursussen gevolgd bij Aloysa. Reuze goed bevallen, strakke lessen met duidelijke uitleg en consequente aanpak. Helemaal goed. Zó goed bevallen dat we nu, 11 jaar later, met onze nieuwe pup ook weer lessen hebben gevolgd bij ALoysa. Super is nu 1,5 jaar en luistert perfect! Karin reuze bedankt voor je leerzame theorie en praktijklessen en bij een volgende hond………..
Marcel en Marie, 04-06-2013 om 23:42

Privéles

Wij hadden een pup van 5,5 maand, kruising labrador/herder. Enig beest, behoorlijk pittig qua karakter. In huis consequent opgevoed, buiten was een probleem. Wij lieten haar los in het park in Amsterdam. Heel leuk in het begin totdat we haar achteraan moesten rennen om haar weer te pakken te krijgen. Luisteren buiten was geen optie voor onze hond. De wandelingen met haar werden steeds stressvoller, aangezien zij ook op elke andere hond afrende waarvan wij niet wisten of deze wel te vertrouwen was. Daarnaast trok zij op jonge leeftijd zo hard aan de riem dat wij beiden last van de schouder kregen. De maat was vol. Na oriëntatie van verschillende hondenscholen kwamen wij via mijn zus bij Aloysa. Zij had een onhandelbare hond uit het asiel en zeer goede resultaten geboekt na verschillende cursussen aangeboden door hondenschool Aloysa. In het het kort komt de visie op het volgende neer: Pas jij je aan aan de hond, of de hond aan jou? Wij kozen uiteraard voor het laatste en dat lukte niet met de zogenaamde positieve opvoeding van eten mee naar buiten en daarmee lokken. Sterker nog, alle honden kwamen op het lekkers af, behalve de onze. Gezien het feit dat we in Amsterdam wonen kozen we bij Aloysa voor een privéles van 3 uur. Daarbij veel theorie gekregen (veel raakvlakken met de Cesar Millan methode) en daarna in uitvoering gebracht. De theorie van Aloysa hebben wij vrij strak uitgevoerd. De hond wordt hierbij strikt en heel duidelijk aangepakt, je moet er dan ook niet al te soft in staan. Voor ons betekende dit onder andere dat onze hond voorlopig niet los kon en eerst moest luisteren aan de riem. Wat logisch is want wanneer een hond niet luistert aan de riem hoe kan het dan dat de hond wel los zou luisteren. Het resultaat is nu dat zij met tien maanden niet meer trekt, soms los gaat op een veilige plek en dan luistert. We zetten de training door. Wij hebben nu veel plezier van onze hond, gaat mee in tram, bus etc.. past zich volledig aan ons aan en is door volstrekte duidelijkheid het meest op haar gemak. Hondenschool Aloysa is een aanrader voor een hond met weinig en met veel problemen, er wordt maatwerk geleverd. Voorlopig gaat het met onze hond heel goed, wanneer nodig, zullen wij zeker weer teruggaan.
Hoffer, Amsterdam, 23-05-2013 om 12:33

Cursus

Ben met mijn hond Rafael een labrador vorig jaar op cursus gekomen. Nu ben ik er nog steeds en blijf voorlopig ook ,omdat we het erg leuk hebben en iedere keer weer leren. Karin bedankt voor je duidelijke uitleg en humor tijdens de lessen.

Groeten Sven en Rafael, 14-05-2013 om 21:47

Westy

Hallo Richard en Karin Onze Westypup is vorige week bij ons gekomen. Hij komt uit een nestje van 3. Hij was vanaf de 1e dag al erg aanvallend naar ons toe, bijten, soms zelfs aanvallend, wat we ook probeerden het werd eigenlijk alleen maar erger. We hebben toen Karin gebeld en konden de volgende middag al komen. Zij heeft ons advies gegeven, dat had meteen succes. ‘s avonds was hij erg lief, het bijten was al een stuk minder, hij kwam zelfs gezellig aan je voeten liggen zonder te bijten. De volgende dag was hij nog steeds lief, we hebben gelijk al een ander lief hondje. We komen graag met onze viervoeter voor de puppycursus. Alvast dank. Gon & Ton, 12-04-2013 om 21:50

Cursus

Mijn hond Baileys en ik zijn na twee hondenscholen bij Aloysa gekomen. Karin kon mij heel helder duidelijk maken dat Baileys alle ruimte nam die ik haar gaf en dat het haar onzeker maakte. baileys was niet de moeilijke hond maar ik was geen goed baasje. Langzaam maar zeker ga ik vooruit en gaat het luisteren beter. We blijven nog wel even op les…..
Pauline Drost, 30-03-2013 om 10:34

Vuurwerk cursus

Vuurwerk cursus, Tijdens onze puppy cursus kwamen de formulieren van de vuurwerk cursus langs. “Waarom niet”, dacht ik. Onze Mechelse herder zat toch in zijn leerproces. En om evt. problemen te voorkomen kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen. Nou, ik vond het geweldig. De cursus heb ik als erg leerzaam en gezellig ervaren. Onze pup Spyke keek niet op of om tijdens het uitlaten wanneer hij wat hoorde knallen. Verder ben ik ook erg tevreden over de puppy cursus die ik eind december heb afgerond. Het blijkt wel weer dat niet alleen de hond maar ook de baas hierin begeleidt moet worden. Alle handelingen die tijdens de les voorkomen worden goed uitgelegd zodat je beter gaat begrijpen waarom je iets moet doen in bepaalde situaties. Richard en Karin, ik kijk vol vertrouwen uit naar de basis cursus die 23 januari gaat beginnen. Tot dan! Hartelijke groeten van Bianca en Spyke.
Bianca, 15-01-2013 om 15:11

vuurwerk cursus

Met mijn hyper active nog jonge Friese stabij de vuurwerk cursus gedaan.Er wordt bij ons in de buurt altijd enorm veel en hard vuurwerk afgestoken, maar ze heeft zich geweldig gedragen. Geen vlucht gedrag, af en toe ging het hoofd even omhoog als er hele harde knallen waren.Een succes dus. Dank je wel Karin en Richard groetjes Jenny, 08-01-2013 om 17:37

1, 23