Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
173 berichten.
Cees en Erna heeft geschreven op 7 juli 2013:
Hondencursus met een beagle....
De puppy cursus, basis en vervolg basiscursus gevolgd met onze 8 weken oude beagle-pup Noortje. Hoezo een beagle kun je niets aanleren?! Met een strenge maar consequente aanpak die Karin ons wist over te brengen zijn wij zeer tevreden met het eindresultaat en hebben we samen met de mede-cursisten een erg leuke, leerzame tijd gehad waarin we samen veel gelachen hebben. Karin bedankt!
Marcel en Marie heeft geschreven op 4 juni 2013:
Cursussen Aloysa
Elf jaar geleden met onze eerste hond 2,5 jaar cursussen gevolgd bij Aloysa. Reuze goed bevallen, strakke lessen met duidelijke uitleg en consequente aanpak. Helemaal goed. Zó goed bevallen dat we nu, 11 jaar later, met onze nieuwe pup ook weer lessen hebben gevolgd bij ALoysa. Super is nu 1,5 jaar en luistert perfect! Karin reuze bedankt voor je leerzame theorie en praktijklessen en bij een volgende hond...........
Hoffer heeft geschreven op 23 mei 2013:
Privéles
Wij hadden een pup van 5,5 maand, kruising labrador/herder. Enig beest, behoorlijk pittig qua karakter. In huis consequent opgevoed, buiten was een probleem. Wij lieten haar los in het park in Amsterdam. Heel leuk in het begin totdat we haar achteraan moesten rennen om haar weer te pakken te krijgen. Luisteren buiten was geen optie voor onze hond. De wandelingen met haar werden steeds stressvoller, aangezien zij ook op elke andere hond afrende waarvan wij niet wisten of deze wel te vertrouwen was. Daarnaast trok zij op jonge leeftijd zo hard aan de riem dat wij beiden last van de schouder kregen. De maat was vol. Na oriëntatie van verschillende hondenscholen kwamen wij via mijn zus bij Aloysa. Zij had een onhandelbare hond uit het asiel en zeer goede resultaten geboekt na verschillende cursussen aangeboden door hondenschool Aloysa. In het het kort komt de visie op het volgende neer: Pas jij je aan aan de hond, of de hond aan jou? Wij kozen uiteraard voor het laatste en dat lukte niet met de zogenaamde positieve opvoeding van eten mee naar buiten en daarmee lokken. Sterker nog, alle honden kwamen op het lekkers af, behalve de onze. Gezien het feit dat we in Amsterdam wonen kozen we bij Aloysa voor een privéles van 3 uur. Daarbij veel theorie gekregen (veel raakvlakken met de Cesar Millan methode) en daarna in uitvoering gebracht. De theorie van Aloysa hebben wij vrij strak uitgevoerd. De hond wordt hierbij strikt en heel duidelijk aangepakt, je moet er dan ook niet al te soft in staan. Voor ons betekende dit onder andere dat onze hond voorlopig niet los kon en eerst moest luisteren aan de riem. Wat logisch is want wanneer een hond niet luistert aan de riem hoe kan het dan dat de hond wel los zou luisteren. Het resultaat is nu dat zij met tien maanden niet meer trekt, soms los gaat op een veilige plek en dan luistert. We zetten de training door. Wij hebben nu veel plezier van onze hond, gaat mee in tram, bus etc.. past zich volledig aan ons aan en is door volstrekte duidelijkheid het meest op haar gemak. Hondenschool Aloysa is een aanrader voor een hond met weinig en met veel problemen, er wordt maatwerk geleverd. Voorlopig gaat het met onze hond heel goed, wanneer nodig, zullen wij zeker weer teruggaan.
Sven en Rafael heeft geschreven op 14 mei 2013:
Cursus
Ben met mijn hond Rafael een labrador vorig jaar op cursus gekomen. Nu ben ik er nog steeds en blijf voorlopig ook ,omdat we het erg leuk hebben en iedere keer weer leren. Karin bedankt voor je duidelijke uitleg en humor tijdens de lessen.
Gon & Ton heeft geschreven op 12 april 2013:
Westy
Hallo Richard en Karin Onze Westypup is vorige week bij ons gekomen. Hij komt uit een nestje van 3. Hij was vanaf de 1e dag al erg aanvallend naar ons toe, bijten, soms zelfs aanvallend, wat we ook probeerden het werd eigenlijk alleen maar erger. We hebben toen Karin gebeld en konden de volgende middag al komen. Zij heeft ons advies gegeven, dat had meteen succes. ‘s avonds was hij erg lief, het bijten was al een stuk minder, hij kwam zelfs gezellig aan je voeten liggen zonder te bijten. De volgende dag was hij nog steeds lief, we hebben gelijk al een ander lief hondje. We komen graag met onze viervoeter voor de puppycursus. Alvast dank.