Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
173 berichten.
Albert & Margreet heeft geschreven op 24 juni 2012:
Wederom training met volgende generatie hond
Nadat wij ca. 10 jaar geleden met veel plezier meerdere trainingen bij Aloysa hebben gevolgd, zijn we nu weer begonnen met de training van onze eigenwijze Mechelse herderteef Shadow. Ze raakt steeds meer op ons gericht i.p.v. op al die spannende zaken om haar heen en begint steeds beter te luisteren. Het zou een stuk sneller gaan als wij nog iets consequenter met haar omgingen 😉 Maar we zijn wederom heel blij dat Aloysa bestaat! Dank voor alles Karin en Richard!
Anneke Mom heeft geschreven op 18 juni 2012:
Hoe begrijp je je eigen hond
Ik ben nu bezig met onze derde cursus. Het effect is dat, hoe duidelijker ik eisen stel aan mijn hond hoe fijner zij het vind om met mij te werken. Dit betekend dat ik nog steeds hulp nodig heb om mijn hond goed te trainen want ik heb het idee dat zij het wel begrijpt. Ik probeer dit over te brengen aan mensen die het maar niets vinden om met een slipketting te werken maar wel bewondering hebben voor mijn goed luisterende hond. Anneke en Indy de Landseer.
Henk & Ingrid heeft geschreven op 18 juni 2012:
Trainen Zizo
Wij hebben een 1 jaar oude kruising Alaska malamute/canadese herder reu 'Zizo' overgenomen. Zizo heeft een zeer dominant karakter met zeer goed karakter, maar was totaal niet opgevoed en ging volledig z'n eigen weg, een echte Alfa in een roedel. Helaas kon hij in het bos nooit vrijlopen. De training bij Aloysa hondenschool heeft hem op indringende wijze geleerd dat wij als bazen ook echt de baas over hem zijn- geheel passend volgens het theorieboekje "de hondse baas" . Na 9 maand intensieve training kon Zizo vrij in het bos, is zeer gehoorzaam, kun je hem overal mee naar toe nemen, gaat mee in hotels en restaurants EN vooral, hij heeft een geweldig leven tussen en met soortgenoten. Inmiddels hebben we meerdere vervolgcursussen gedaan en heeft Zizo al deelgenomen aan hondendemo's. Al met al een geweldige beloning om met consequent optreden tot zo'n geweldig resultaat te komen dankzij de geweldige lessen van Karin - de trainster van Aloysa.
Thijs en Sepkje heeft geschreven op 17 juni 2012:
Prima cursussen
Hoi Richard en Karin, Tot nu toe hebben wij met veel plezier en interesse jullie cursussen gevolgd. De puppycursus, heel zinvol, bij Richard en nu het vervolg bij Karin. We leren elke keer en kunnen zo nog járen doorgaan.
Jacqueline Kalberg heeft geschreven op 13 juni 2012:
2 x cursus zeer prettige ervaring
Hallo Karin, Je site is inderdaad erg mooi geworden! Laycka en ik hebben veel geleerd in de twee cursussen die wij bij je gevolgd hebben. Wij zijn je zeer dankbaar dat je zeer streng maar toch rechtvaardig bent. Wij zullen iedereen die een cursus wil volgen naar jou verwijzen want je gaat dan heel anders tegen je hond aan kijken. De relatie tussen baas en hond versterkt enorm. Groetjes (ook aan de cursisten die nog door gegaan zijn). Jacqueline en Laycka