Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
172 berichten.
Bianca heeft geschreven op 15 januari 2013:
Vuurwerk cursus
Vuurwerk cursus, Tijdens onze puppy cursus kwamen de formulieren van de vuurwerk cursus langs. "Waarom niet", dacht ik. Onze Mechelse herder zat toch in zijn leerproces. En om evt. problemen te voorkomen kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen. Nou, ik vond het geweldig. De cursus heb ik als erg leerzaam en gezellig ervaren. Onze pup Spyke keek niet op of om tijdens het uitlaten wanneer hij wat hoorde knallen. Verder ben ik ook erg tevreden over de puppy cursus die ik eind december heb afgerond. Het blijkt wel weer dat niet alleen de hond maar ook de baas hierin begeleidt moet worden. Alle handelingen die tijdens de les voorkomen worden goed uitgelegd zodat je beter gaat begrijpen waarom je iets moet doen in bepaalde situaties. Richard en Karin, ik kijk vol vertrouwen uit naar de basis cursus die 23 januari gaat beginnen. Tot dan! Hartelijke groeten van Bianca en Spyke.
Jenny heeft geschreven op 8 januari 2013:
Vuurwerk cursus
Met mijn hyper active nog jonge Friese stabij de vuurwerk cursus gedaan.Er wordt bij ons in de buurt altijd enorm veel en hard vuurwerk afgestoken, maar ze heeft zich geweldig gedragen. Geen vlucht gedrag, af en toe ging het hoofd even omhoog als er hele harde knallen waren.Een succes dus. Dank je wel Karin en Richard groetjes
Wilma & Sawa heeft geschreven op 1 januari 2013:
Vuurwerk curus
Voorheen met deze hond en zijn voorganger hebben wij al meerdere cursussen bij jullie gevolgd. Met onze hond Sawa hebben wij al enkele jaren een groot probleem met vuurwerk. Pilletjes, cd, straffen, aaien, niets nam de angst weg. Uiteindelijk is onze hond vorig jaar bijna 5 dagen onder zijl geweest om hem rustig te houden. Aan deuren krabben, zelfs de deurpost vrat hij aan om te vluchten. Dit jaar toch maar besloten om een cursus te volgen bij onze vertrouwde hondenschool. Eerst even een paar avonden mee gelopen met een basiscursus om even de hulpen weer op te frissen en daarna het echte werk. De cusrus is erg goed bevallen en ik heb met vertrouwen dat het goed ging komen de jaarswisseling tegemoet gezien. Oudjaars dag lag onze hond grotendeels rustig slapend op zijn kleed, af en toe ging er een oog open en was het of hij dacht "baas is rustig, dan zal het wel goed zijn". Bij het uitlaten was er nog wel spanning maar geen vluchtgedrag. 2013 gingen we goed in, wel wat meer spanning dan overdag maar eigenlijk niet noemenswaardig. Nu het komende jaar door oefenen maar dat zal goed komen. Bedankt voor de goede hulp en tot ziens. Groet, Wilma
Stephanie Man in 't Veld heeft geschreven op 4 december 2012:
Echt een aanrader voor iedereen! Je kan met iedere hond terecht en wordt altijd netjes en duidelijk geholpen.
Albert & Margreet heeft geschreven op 24 juni 2012:
Wederom training met volgende generatie hond
Nadat wij ca. 10 jaar geleden met veel plezier meerdere trainingen bij Aloysa hebben gevolgd, zijn we nu weer begonnen met de training van onze eigenwijze Mechelse herderteef Shadow. Ze raakt steeds meer op ons gericht i.p.v. op al die spannende zaken om haar heen en begint steeds beter te luisteren. Het zou een stuk sneller gaan als wij nog iets consequenter met haar omgingen 😉 Maar we zijn wederom heel blij dat Aloysa bestaat! Dank voor alles Karin en Richard!