Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
173 berichten.
Annie heeft geschreven op 21 oktober 2014:
Dank je voor je duidelijk en leerzame lessen!
Het gaat nu goed met ons
Gera heeft geschreven op 10 oktober 2014:
Basis en vervolgcursus
Jarenlang een Jack Russel gehad, die eerst van mijn man was en twee jaar was toen ik mijn man leerde kennen. We trouwden en ik trouwde de hond erbij. LEen heel lief dier waar je alles mee kon, is 17 jaar geworden. Daarna 6 jaar hondloos geweest en daarna besloten voor een grote hond te gaan. Dus...mijn eerste puppy. Het werd een Boulab (kruising labrador-berner sennen). Die bleek een beetje pittiger op te voeden te zijn dat we hadden in geschat. Op zoek naar een hondenschool kwam ik bij Aloysa terecht. Want ik voelde al wel aan mijn theewater dat het met koekjes niet ging lukken. (en na wat proberen natuurlijk). Op het moment dat ik bij Aloysa begon zag ik het even niet meer zo zitten met onze Ramses, maar na twee cursussen is het totaal veranderd. Het blijft een pittige hond, maar hij luistert goed, ik kan er normaal mee over straat, in huis is hij gezellig, kortom. Ik ben heel tevreden over de lessen van Karin en ze heeft ons echt verder geholpen met de omgang met onze hond. Zoals ik hieronder ook al las: het was niet altijd makkelijk en tijdens de eerste les ook wel een cultuurshock. Maar met een heel goed resultaat waar wij verder mee kunnen. Dus een dikke tien voor Aloysa.
Ingrid Post heeft geschreven op 26 juli 2014:
Op herhaling
Na drie hondencursussen bij een andere hondenschool te hebben gevolgd, bleek dat onze cairn-terrier toch een beetje de boel begon over te nemen. Niet alleen zijn schuld, want uiteindelijk zijn wij er zelf bij. Na lang wikken en wegen naar Aloysa, waar ik al veel, vooral niet zulke positieve verhalen over had gehoord.De eerste les was wel even wat anders dan wij gewend waren, geen koekjes meer als beloning, heel strak en duidelijk, belonen met je stem. De training is heel intensief, de lessen zijn van 19.15 tot 22.15, maar heel duidelijk. De tweede les vonden wij al veel beter en zagen ook al resultaat bij onze hond. De praktijk lessen zijn erg leerzaam omdat je alle onderwerpen die betrekking hebben op gedrag, dominantie, angst ed. allemaal behandeld. Nu zijn wij klaar met de basis cursus en zijn super tevreden. Wij hebben een hond terug die niet meer naar andere honden blaft in de auto en buiten in de tuin en het allerfijnste is dat hij weer achter op de fiets kan zonder naar andere honden te blaffen. Wij hebben een hond die positief is veranderd en wij ook in onze houding naar hem toe omdat Karin niet alleen de honden aanpakt maar ook de baasjes. Het is heus niet altijd makkelijk geweest, maar als je ziet hoe je hond veranderd, is het het dubbel en dwars waard!!!! ik ben Karin vreselijk dankbaar, je kan alles vragen en krijgt een duidelijk begrijpelijk antwoord. Wij gaan door met de volgende cursus en voorlopig is Karin nog niet van ons af!!!! TOP!!!
Fam Verstraten heeft geschreven op 10 maart 2014:
Opnieuw prettig!
Na 16 jaar weer terug bij de hondenschool Aloysa. Toentertijd hadden we een kruising labrador/ brenner sennen hond. Schat van een dier die je zo nu en dan streng moest toespreken, corrigeren en consequent aanpakken. Daarnaast leer je hoe een hond binnen een roedel leeft en je leert begrijpen hoe dingen gebeuren of hoe je hond het ervaart, Kortom hele prettige leerzame cursussen en mijn hond is nooit iemand tot overlast geweest.. Nu hebben we een herder en ben dus weer naar Aloysa gegaan omdat het ons goed is bevallen. Onze hond is 8 maanden oud. Loopt los waar het mag en is continu goed onder commando. Blijft af of zitten waar we het vragen zelfs als al zijn speelvriendjes om hem heen dartelen. We zorgen ervoor dat we hem altijd met onze stem of een aai belonen maar corrigeren ook waar nodig. Echter dat is zelden nodig. In tegenstelling tot zijn speelvrienden die altijd alleen commando' s opvolgen als er een koekje te voorschijn wordt getoverd.. En dan nog willen zijn speelvrienden weleens niet luisteren omdat iets anders dan net even meer interessanter is als dat koekje omdat ze daar al zoveel van krijgen. Jammer vinden wij het dat Aloysa soms ter discussie staat. Absoluut onnodig. Mensen die twijfelen moeten maar eens gaan kijken. Wij zijn in ieder geval zeer blij met hoe onze hond luistert en een blije hond is die weet wat zijn plek in de roedel is. Wij hoeven niet bang te zijn dat onze hond zich misdraagt. Hondenschool Aloysa is een aanrader. Dank aan Richard en Karin
Anneke de Jong heeft geschreven op 12 februari 2014:
Effe pauze
Vorig jaar ben ik met Pluto (golden retriever) 1 jaar bij Aloysa op les gegaan. Ik kon wel wat hulp gebruiken bij de opvoeding en het verstevigen van de band. Mij sprak vooral aan de korte periode van de cursus (langer les per dag), de combinatie van theorie en praktijk per cursusdag heeft grote voordelen, de korte lijnen en duidelijke aanpak. Uiteindelijk moet je een balans zien te vinden tussen wat je hebt geleerd, wat voor je zelf werkt en waar de hond positief op reageert. Uit alles blijkt dat Karin een professional is in haar vakgebied. Karin, dank je wel voor de prettige duidelijke lessen, je betrokkenheid en je humor. Als de tijd daar is kom ik weer bij je op de lijn.