Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
84 berichten.
Willem Homma schreef op 27 februari 2018:
Vorige week heb ik weer een cursus afgerond naar volle tevredenheid met onze Duitse herder. Eerst heb ik de 4 daagse workshop gedaan, wat zeer goed gegaan is. Van uitvallen en agressie naar alles wat beweegt voordat we begonnen, tot in een druk winkelcentrum keurig af blijven liggen aan het einde van de 4 daagse cursus. Vervolgens hebben we een vervolgcursus loslopen en volgen gedaan. En nu op naar de volgende cursus!
brenda schreef op 6 februari 2018:
k had grote problemen met mijn hond, een kruising van 3 jaar. Zij beet fietsers, joggers, wandelaars, viel ook andere honden aan en zij heeft een paar katten doodgebeten.

Zo kon ik niet langer met haar verder. Er moest iets gebeuren, anders zou ik haar moeten laten inslapen.

We riepen de hulp van Karin in. Zij vertelde me veel over de oorzaak van haar gedrag. Waarom zij het deed en hoe we haar gedrag weer in korte tijd konden veranderen in plezierig gedrag. Dat is super gelukt en nu zijn we allebei ontspannen tijdens onze uitjes.

Ik kan weer rustig met haar langs honden en fietsers lopen en zij trekt ook niet meer aan de lijn.

Beste Karin ik heb veel van je geleerd, het was geweldig!

Ik heb weer plezier in wandelen met haar!
jaap van Amersfoort schreef op 3 februari 2018:
ik heb tot op de dag van vandaag veel positieve ervaringen, en krijg nu nog steeds complimenten van voorbijgangers om onze Riesen Schnauzer Spyker. Het is een zeer actieve hond die een consequente baas nodig heeft. dus niet voor iedereen geschikt als je niet sterk in je schoenen staat. Ik heb met de hond genoten van de cursussen en zelf ook veel geleerd. Ik ben ook van mening dat het verplicht moet zijn om minimaal 2 cursussen te volgen als je een hond aanschaft. Want een hond niet opvoeden is een vorm van mishandeling! en dat hebben ze goed begrepen bij Aloysa
zo ook de behandeling van het verhaal hoog risico honden
Ik denk dat men moet spreken van hoog risico van eigenaren want die zijn verantwoordelijk voor het gedrag van de Hond
Anneke Bestebreurtje schreef op 30 januari 2018:
Sinds oktober volg ik met Jack Russell Iggy trainingen bij hondenschool Aloysa. Eerst de puppycursus, die geschikt is vanaf het eerste moment dat je je puppy krijgt. Je hond maakt daar kennis met andere honden en deze lessen zijn heel gericht op socialiseren, o.a. dat ook andere mensen hem mogen vasthouden, en dat dat prima is. En daarna de vervolgcursus. En rond de jaarwisseling heb ik ook de vuurwerkcursus gevolgd. En met succes! Iggy lag tijdens de jaarwisseling in de mand en gaf geen kik. Ik heb gekozen voor Aloysa omdat ik het belangrijk vind dat mijn hond een goede band met me krijgt. Ik leer om Iggy te belonen met mijn stem, met een aai of een knuffel. Met deze trainingsmethode is de hond echt op mij gericht en niet op voer. Ik denk dat deze manier van trainen ertoe leidt dat elke hond, met welke achtergrond ook, op een gelukkige manier deel uit kan maken van een ‘mensenroedel’. Een consequente aanpak is goed, niet alleen voor je hond maar ook voor jou. Je straalt dan natuurlijk overwicht uit, je hond wordt daar rustig van en kent zijn plek. Het trainen bij Aloysa is erg leerzaam, de theorie die je wekelijks meekrijgt leert je alles over het natuurlijke gedrag van je hond. Zo begrijp je waarom je hond op een bepaalde manier reageert. Karin laat tijdens de lessen zien dat rust en kalmte wonderen doen bij het aanleren van commando’s. De honden reageren heel goed op haar aanpak. En daarnaast is er altijd ruimte om je hond te belonen met een aai of een knuffel. Mijn Jack Russell is nu vijf maanden oud en heeft al heel wat geleerd. We zijn er nog niet, maar we zijn wel goed op weg en gaan nog lekker door.
Robert schreef op 21 januari 2018:
Beste Karin, Bedankt voor de tips en trucs die wij van jou mochten ontvangen tijdens de cursussen. Wij begrijpen dat "onwetenden" er hun mening over hebben, maar wij staan voor de volle 100% achter jullie manier van leiding nemen en geven. Bij ons staat het corrigeren van een roedelleider en het enthousiast belonen bij goed gedrag hoog in het vaandel. Daar waar we het soms niet helemaal eens waren met jou, werd uitgebreid besproken op welke wijze we iets het beste konden doen. Ook ervaren we het als prettig dat je open staat voor positieve feedback. Het motto actie is reactie, werpt zeer goed zijn vruchten af en we merken dat onze hond hierdoor ook meer lol heeft, rustiger wordt en we met een gerust hart over straat kunnen zonder dat we ons zorgen hoeven te maken voor passerende mensen etc. Verder heb ik persoonlijk veel lol gehad bij de vuurwerk cursussen en heb gemerkt dat onze hond hier veel aan gehad heeft. Met oud en nieuw liep onze kleine meid kwispelend met ons mee om zich te vergapen aan de vele kleuren en gebeurtenissen om haar heen.
Wij zeggen..... Ga zo door!!