Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
77 berichten.
Selina schreef op 15 januari 2018:
1 woord wauw! Ik heb met mijn witte herder de vuurwerkcursus gedaan. Hij was pas 8 weken oud maar hij deed het zo goed! Karin gaf zo goed aan wat je precies moest doen om het te laten slagen. Toen was het nieuwjaar en mijn hond sliep als een roosje!
ik doe ook mee aan het Pup Traject en dat gaat super! Karin doet niet aan snoepjes en daar ben ik zoooo blij mee.! Gewoon belonen vanuit jezelf! Ik ga ook zeker door met cursussen volgen hier!
Patricia Vos schreef op 14 januari 2018:
Onze hond was wat zenuwachtig met het eerste geknal rondom oud & nieuw. Ze was niet bang voor het vuurwerk gelukkig. Maar het zenuwachtige gedrag wilden we er graag uit hebben. Daarom hebben we begin december de vuurwerk cursus gedaan met onze volwassenen hond. Daar waar vaak geschreven wordt dat je dit soort cursussen niet in groepsverband moet doen is nu wel bewezen dat dit echte onzin is! We hadden een leuke groep met allerlei verschillende soorten, rassen en leeftijden van honden. Onze hond bleef bij de eerste knallen deze keer heel rustig liggen en we hebben zelfs visite gehad met oud en nieuw die hun 2 honden mee brachten. Alle 3 de honden hebben heerlijk liggen slapen op hun plek en nergens last van gehad. Bedankt Richard & Karin voor de goede lessen en tips.
Gerline schreef op 2 januari 2018:
Je vuurwerkcursus is echt een aanrader! Maura heeft het fantastisch gedaan tijdens oud&nieuw. We kregen van verschillende familieleden (die de ervaring hebben dat honden bang zijn voor vuurwerk) complimenten over hoe rustig ze zich gedroeg. Echt top!
Edwin westrik schreef op 1 januari 2018:
Hoi Karin allereerst de beste wensen voor 2018. Ik wou even doorgeven dat Kenzo het tijdens de jaarwisseling geweldig heeft gedaan, totaal geen aandacht of angst voor het vuurwerk.

Superfijn om te zien dat de vuurwerkcursus echt werkt. We gaan in maart weer fijn verder met de volgende cursus bij jullie, tot dan mvrgrt Edwin Mariska en Kenzo.
Admin-antwoord door: Karin Ooms
Fijn om te lezen! Jullie ook een goed jaar gewenst en tot de volgende les!
Mirjam Woltjer schreef op 30 december 2017:
Wat ben ik blij dat we de vuurwerkcursus bij Aloysa hebben gedaan!
Zojuist de hond uitgelaten terwijl alle kinderen in de buurt druk bezig zijn met het afsteken van vuurwerk, soms met idioot harde knallen. Onze teckel Kiddo van vier maanden oud wandelt onverstoorbaar tussen de kruitdampen door en blijft de (uiteraard bij Aloysa) aangeleerde commando's netjes opvolgen.
"Mevrouw, is uw hondje doof?"
"Haha, nee hoor. Gewoon goed getraind!"