Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
90 berichten.
Peter en Irene schreef op 2 april 2018:
Onze hond Bob was 5 maanden oud toen we hem in huis kregen. Bob komt uit het buitenland en was niet gesocialiseerd. Dus overal bang voor. Met de hulp van Karin is zijn angst voor alles wat hij tegenkomt veel en veel minder geworden. Hij is af en toe zelfs een stoer kereltje. En belangrijk, hij heeft nu veel meer plezier in zijn leven! Wij hebben van de lessen van Karin veel geleerd, brengen de lessen dagelijks in de praktijk. Ook onze andere hond, boxer Bud ervaart dat .....
Franco's Koskamp schreef op 17 maart 2018:
Met onze eigen pup zeer goeie ervaring. Juist het consequent zijn en duidelijkheid geven , heeft ons en onze hond geleerd hoe hij netjes aan de riem moet lopen, en goed luistert .
Daarna tijdelijk een herplaatser gehad, een volledig niet opgevoede hond en ontzettend trekken aan de riem. We mochten gelijk een middag komen met deze hond en in een paar uur liep de hond al een stuk rustiger aan de riem.
Wij zijn zeer tevreden over de manier van training geven en het resultaat wat het oplevert!
Alexandra schreef op 12 maart 2018:
Ik ben met mijn bouvier eerst op puppyles geweest. Bij een andere club.
De vervolg cursus bij Karin gedaan. En daarna nog 2 cursussen gedaan.
Dit is mijn vierde hond. Nog nooit een hond zo goed onder commando gehad.
Zag ook wel probleem honden waarvan de eigenaren iets meer moeite moesten doen , maar t kwam uiteindelijk goed!
Super bedankt Karin.
Annette schreef op 12 maart 2018:
Leer elke cursusdag weer bij. Nu met tweede hond bij Karin en weer positieve resultaten. Blije baas = blije hond. Aanrader voor iedereen met elke soort hond!
Sonja schreef op 9 maart 2018:
Ik ben bij Karin nog in training met onze duitse herder reu van nu 9 maanden. Karin geeft heel duidelijke training waar ik heel blij mee ben. Natuurlijk probeert onze puber hond mij nog steeds uit door stiekem net te doen of hij iets niet snapt of niets hoort. Ik ben heel blij dat Karin mij er elke keer weer op wijst wanneer ik iets niet goed doe.
Ik heb nu een vriendelijke hond die ook, al zeg ik het zelf, best goed luistert.
Wat ik ook fijn vind is dat Karin altijd de tijd neemt om vragen te beantwoorden.