Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
115 berichten.
Wilma & Sawa schreef op 1 januari 2013:
Vuurwerk curus
Voorheen met deze hond en zijn voorganger hebben wij al meerdere cursussen bij jullie gevolgd. Met onze hond Sawa hebben wij al enkele jaren een groot probleem met vuurwerk. Pilletjes, cd, straffen, aaien, niets nam de angst weg. Uiteindelijk is onze hond vorig jaar bijna 5 dagen onder zijl geweest om hem rustig te houden. Aan deuren krabben, zelfs de deurpost vrat hij aan om te vluchten. Dit jaar toch maar besloten om een cursus te volgen bij onze vertrouwde hondenschool. Eerst even een paar avonden mee gelopen met een basiscursus om even de hulpen weer op te frissen en daarna het echte werk. De cusrus is erg goed bevallen en ik heb met vertrouwen dat het goed ging komen de jaarswisseling tegemoet gezien. Oudjaars dag lag onze hond grotendeels rustig slapend op zijn kleed, af en toe ging er een oog open en was het of hij dacht "baas is rustig, dan zal het wel goed zijn". Bij het uitlaten was er nog wel spanning maar geen vluchtgedrag. 2013 gingen we goed in, wel wat meer spanning dan overdag maar eigenlijk niet noemenswaardig. Nu het komende jaar door oefenen maar dat zal goed komen. Bedankt voor de goede hulp en tot ziens. Groet, Wilma
Stephanie Man in 't Veld schreef op 4 december 2012:
Echt een aanrader voor iedereen! Je kan met iedere hond terecht en wordt altijd netjes en duidelijk geholpen.
Albert & Margreet schreef op 24 juni 2012:
Wederom training met volgende generatie hond
Nadat wij ca. 10 jaar geleden met veel plezier meerdere trainingen bij Aloysa hebben gevolgd, zijn we nu weer begonnen met de training van onze eigenwijze Mechelse herderteef Shadow. Ze raakt steeds meer op ons gericht i.p.v. op al die spannende zaken om haar heen en begint steeds beter te luisteren. Het zou een stuk sneller gaan als wij nog iets consequenter met haar omgingen 😉 Maar we zijn wederom heel blij dat Aloysa bestaat! Dank voor alles Karin en Richard!
Anneke Mom schreef op 18 juni 2012:
Hoe begrijp je je eigen hond
Ik ben nu bezig met onze derde cursus. Het effect is dat, hoe duidelijker ik eisen stel aan mijn hond hoe fijner zij het vind om met mij te werken. Dit betekend dat ik nog steeds hulp nodig heb om mijn hond goed te trainen want ik heb het idee dat zij het wel begrijpt. Ik probeer dit over te brengen aan mensen die het maar niets vinden om met een slipketting te werken maar wel bewondering hebben voor mijn goed luisterende hond. Anneke en Indy de Landseer.
Henk & Ingrid schreef op 18 juni 2012:
Trainen Zizo
Wij hebben een 1 jaar oude kruising Alaska malamute/canadese herder reu 'Zizo' overgenomen. Zizo heeft een zeer dominant karakter met zeer goed karakter, maar was totaal niet opgevoed en ging volledig z'n eigen weg, een echte Alfa in een roedel. Helaas kon hij in het bos nooit vrijlopen. De training bij Aloysa hondenschool heeft hem op indringende wijze geleerd dat wij als bazen ook echt de baas over hem zijn- geheel passend volgens het theorieboekje "de hondse baas" . Na 9 maand intensieve training kon Zizo vrij in het bos, is zeer gehoorzaam, kun je hem overal mee naar toe nemen, gaat mee in hotels en restaurants EN vooral, hij heeft een geweldig leven tussen en met soortgenoten. Inmiddels hebben we meerdere vervolgcursussen gedaan en heeft Zizo al deelgenomen aan hondendemo's. Al met al een geweldige beloning om met consequent optreden tot zo'n geweldig resultaat te komen dankzij de geweldige lessen van Karin - de trainster van Aloysa.