Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
141 berichten.
Peter P. schreef op 28 november 2014:
Mijn hond Nigel is nu 7 maanden. Hij is half labrador/bull mastiff en leeft in een gezin bestaande uit vader/moeder/3 kinderen. Heb tot mijn spijt ergens anders een puppycursus gevolgd, beter gezegd een cursus volstoppen met snoepjes. Ik wist op een gegeven moment totaal niet meer waar ik de snoepjes moest laten, werd er knettergek van om maar continu met snoep te lopen, zonder resultaat te bereiken.

Ik nam het maar voor lief omdat ik dacht dat je zo een hond moest opvoeden, dit is onze allereerste hond namelijk. Resultaten waren er ook niet echt. Thuis deed hij ook maar waar hij zin in had. Ik was continu naar zijn pijpen aan het dansen, hij EISTE mijn aandacht.

Ik zag het eigenlijk niet meer zitten, had echt een gevoel van nou is dit nou zo leuk aan het hebben van een hond??!! Toen dacht ik bij mezelf wij hebben hiervoor gekozen en zal er voor moeten zorgen dat dit ongewenste gedrag de deur uit gaat. Met snoepjes gaan wij in ieder geval niets bereiken. Ben uiteindelijk doorverwezen naar deze hondenschool via een oud cursist van Aloysa die ook zag dat het niet goed ging.

Ik ben op de site gaan neuzen en gaan bellen met Karin. Had er meteen een goed gevoel bij en heb me ingeschreven.

In de theorieles werd duidelijk uitgelegd hoe de vork in de steel dient te zitten, ik snapte het zelfs. Kwam er snel achter dat ik dingen niet goed deed.

Het resultaat vind ik overweldigend, Nigel is ineens heel anders. Ik heb zowaar weer tijd voor mezelf. Hoe het gedrag binnen een dag zo kan veranderen!! We zijn nog wat praktijk gaan doornemen en dat was ook een hele gewaarwording. Ik ben nog maar kort geleden begonnen en heb nu al verbluffende resultaten dankzij Karin.
Peter P. schreef op 28 november 2014:
Basiscursus
Wij hebben nu 1 les gehad bij Karin, en wil graag de komende lessen hier updaten qua verloop. Ik geef eerst even een kleine introductie. Mijn hond is nu 7 maanden. Hij is half labrador/bull mastiff en leeft in een gezin bestaande uit vader/moeder/3 kinderen. Heb tot mijn spijt ergens anders een puppycursus gevolgd, beter gezegd volstoppen met snoepjes. Wist op een gegeven moment totaal niet meer waar ik de snoepjes moest laten, werd er knettergek van om maar continu met snoep jou zin te bereiken. Nam het maar voor lief omdat ik dacht dat je zo een hond moest opvoeden, dit is onze allereerste hond namelijk. Resultaten waren er ook niet echt. Thuis deed hij ook maar waar hij zin in had. Ik was continu naar zijn pijpen aan het dansen, hij EISTE mijn aandacht. Zag het eigenlijk niet meer zitten, had echt een gevoel van nou is dit nou zo leuk het hebben van een hond??!! Toen dacht ik bij mezelf wij hebben hiervoor gekozen en zal er voor moeten zorgen dat dit ongewenste gedrag de deur uit moet. Met snoepjes gaan wij in ieder geval niets bereiken. Ben uiteindelijk doorverwezen naar deze hondenschool via een oud cursist die ook zag dat het niet goed ging. Ben op de site gaan neuzen en gaan bellen met Karin. Had er meteen een goed gevoel bij en heb me ingeschreven. Les 1: Ik was best een beetje zenuwachtig en had nog tegen Karin gezegd dat ik hoopte in eerste instantie een beetje op de achtergrond te kunnen blijven. Karin kon er niets aan doen maar het tegenovergestelde gebeurde. Kreeg meteen de vuurdoop en terecht. We zouden met theorie beginnen die avond, hiervoor diende de honden in de bench plaats te nemen. Nigel zetten de hakken in het zand en ging zeker niet vrijwillig die bench in. Karin greep in en gaf aan dat het doel voor nu was dat nigel vrijwillig de bench in moest, er mocht ook niet eerder gestopt worden dan dat dat doel bereikt was. Het duurde ff maar het resultaat was daar. In de theorieles werd duidelijk uitgelegd hoe de vork in de steel dient te zitten, ik snapte het zelfs. Kwam er snel achter dat ik dingen niet goed deed. Alle cursisten hebben nu een paar simpele huisregels meegekregen die voorlopig nageleefd dienen te worden. Het resultaat vind ik overweldigend, nigel is ineens heel anders. Ik heb zowaar tijd mezelf. Hoe een paar simpele wijzigingen het gedrag binnen een dag zo kunnen veranderen!! Door onze vuurdoop liep de les wat uit maar dat maakte Karin niets uit, ze nam er duidelijk de tijd voor zeg maar. Toen zijn we nog wat praktijk gaan doornemen en dat was ook een hele gewaarwording. Ben nu 1 week bezig en heb al verbluffende resultaten dankzij Karin. Ik kijk erg uit naar les 2.
Miranda schreef op 13 november 2014:
Puppy,Basis en vervolgcursus
Ondertussen al een jaar geleden maar wil hier toch nog graag een reactie achter laten. We hebben een rottweiler van nu iets meer dan een jaar oud.Het is een hele fijne en lieve hond wat ze mede dankzij Richard en Karin zo is geworden. De trainingen zijn duidelijk en je leert er een hoop van. Dit merken we nog wekelijks. Vaak krijg ik te horen oei heb jij een rottweiler... maar ik ben ervan overtuigd wanneer je je hond goed en duidelijk opvoed met hulp van een goede hondenschool het niet uitmaakt welk type ras je hebt een schoothondje hoeft ook niet altijd het liefste beest ze zijn. Karin het is een beetje laat maar alsnog heel erg bedankt voor al je hulp!
Annie schreef op 21 oktober 2014:
Dank je voor je duidelijk en leerzame lessen!
Het gaat nu goed met ons
Gera schreef op 10 oktober 2014:
Basis en vervolgcursus
Jarenlang een Jack Russel gehad, die eerst van mijn man was en twee jaar was toen ik mijn man leerde kennen. We trouwden en ik trouwde de hond erbij. LEen heel lief dier waar je alles mee kon, is 17 jaar geworden. Daarna 6 jaar hondloos geweest en daarna besloten voor een grote hond te gaan. Dus...mijn eerste puppy. Het werd een Boulab (kruising labrador-berner sennen). Die bleek een beetje pittiger op te voeden te zijn dat we hadden in geschat. Op zoek naar een hondenschool kwam ik bij Aloysa terecht. Want ik voelde al wel aan mijn theewater dat het met koekjes niet ging lukken. (en na wat proberen natuurlijk). Op het moment dat ik bij Aloysa begon zag ik het even niet meer zo zitten met onze Ramses, maar na twee cursussen is het totaal veranderd. Het blijft een pittige hond, maar hij luistert goed, ik kan er normaal mee over straat, in huis is hij gezellig, kortom. Ik ben heel tevreden over de lessen van Karin en ze heeft ons echt verder geholpen met de omgang met onze hond. Zoals ik hieronder ook al las: het was niet altijd makkelijk en tijdens de eerste les ook wel een cultuurshock. Maar met een heel goed resultaat waar wij verder mee kunnen. Dus een dikke tien voor Aloysa.