Reviews


Uitstekend bevallen
★★★★★

5


5


1

Heb me met mijn nieuwe hond weer aangemeld voor basiscursus. Enige jaren geleden deze cursus gedaan met mijn hond en dit is uitstekend bevallen. Werd van een eigenzinnige hond een perfecte luisteraar en heeft ons en zijn omgeving door deze cursus veel plezier bezorgd.


Eerste 2 lessen (puppytraining)
★★★★★

5


5


1

Na 2 lessen moet ik zeggen dat ik erg tevreden ben. We hebben in het verleden verscheidene honden gehad en bij onze vorige hond hebben wij een hondenschool geprobeerd in Apeldoorn. Dit beviel totaal niet en er ontstond een nare nasmaak om uberhaupt naar een hondenschool te gaan. Mijn vrouw en ik gebruiken geen snoepjes en wel een slipketting en dat werd daar niet gewaardeerd. Paar jaar later en nu we weer een andere hond hebben, hebben we besloten om het weer te proberen bij een andere hondenschool. Dit vooral voor het socialiseren van onze Bullmastiff. Dit is in mijn ogen altijd belangrijk om te doen. Aloysa kwam het meest overeen met hoe ik vind dat een hond/pup opgevoed moet worden. De 1e les was een theorieles, die leuk en leerzaam was. De 2e les was een mix van theorie en praktijk. Dit was ook erg leerzaam en leuk om te doen. Wat leuk is, is dat je echt handige en bruikbare dingen leert in een korte tijd en je zeker weet dat je hier nog veel kan leren. Wij kijken alweer uit naar de volgende les.


Duidelijk anders
★★★★★

5


5


1

Duidelijk anders, dat is de slogan van hondeschool Aloysa. Dat hebben wij als uitermate zinvol bij de opvoeding van onzer hond ervaren. Geen gedoe en gesmeek met koekjes enz. maar er gewoon duidelijk voor zorgen dat mijn hond naar me luistert. Heerlijk, verfrissend en praktisch! Toen wij onze vierde boxer Spike kregen, was het voor ons duidelijk dat wij weer naar hondeschool Aloysa zouden gaan. Wij hadden immers goede ervaring met Luka onze derde boxer opgedaan. Spike was met ruim 7 weken de jongste op de puppycursus die door Richard wordt gegeven. Vooral zijn theorielessen zijn bijzonder zinvol. De manier van lesgeven is duidelijk en informatief. Ook was er veel ruimte om vragen te stellen. Op deze manier leerden wij ook nog van andere cursisten omdat wij de geschetste stituaties herkenden. Na de puppycursus waren wij nieuwsgierig naar de volgende cursussen. Wij wisten dat ons leerproces nog lang niet voltooid was. Spike is en echte boxer die absoluut een duidelijke opvoeding nodig heeft. Karin is wat ons betreft zeker de juiste person die ons hierin verder kon helpen. Dank haar inzet, geduld en vooral deskundigheid, hebben wij tools in handen gekregen waar wij verder mee aan de slag kunnen. Ons is andermaal bewust geworden dat bij hondenopvoeding “een levenlang leren`van toepassing is. Karin en Richard, wij vinden jullie echte gedreven professionals met veel kennis en ervaring, die cursisten van jullie hondeschool Aloysa echt iets te bieden hebben! Dank jullie wel voor jullie inzet en geduld!