Nesttest laten doen

3614550357_5dcc797236_oHet is moeilijk te kiezen uit alle lieve schattige puppies. Om een pup voor het leven te kiezen kun je onze hulp inroepen.

Voordat je een hond hebt uitgezocht contact opnemen met ons kan een hoop leed besparen.

Nog voordat je een hond gaat uitzoeken, zijn er een aantal aspecten waar je even aandacht aan zou moeten geven, die medebepalend zijn bij bijvoorbeeld raskeuze, reu/teef, pup of volwassen. Uiteraard kun je ons om advies vragen.

In een nestje lijken alle honden even lief. Toch is dat schijn. In elk nestje zit een makkelijke hond, maar ook een lastiger type. Wij kunnen met behulp van enkele testjes het hondje wat het beste bij jou past selecteren.

Ook zijn er fokkers die niets of bijna niets aan het socialiseren en inprenten doen, terwijl dat voor een groot deel bepaalt hoe de pup zich in de toekomst gedraagt en voelt in onze maatschappij.

Ook als je een volwassen hond wilt aanschaffen, loont het ons vooraf om informatie te vragen. Wij kunnen je een goed beeld geven over het type hond en of deze bij je past.

Wij kunnen zowel een puppy-nest-test voor u doen, als een gedragstest bij een volwassen hond.

TIP
Vraag bij een volwassen hond altijd een (ruime) proefperiode, liefst 4 weken, en spreek ook af dat je even naar je eigen dierenarts gaat voor een algemene gezondheidscheck, en dat als de hond niet gezond is, de hond weer terug wordt genomen.

Afspraken kunnen het beste schriftelijk vastgelegd worden, dat voorkomt meningsverschillen.