Unieke mogelijkheden

Unieke mogelijkheden bij Aloysa

Mede omdat veel van onze cursisten ook van ver uit het hele land komen, en daartoe nu ook de mogelijkheid bij ons aanwezig is, hebben wij ons lesaanbod aangepast.

Sinds kort hebben wij ook een (kleine) Mini Glamping. We hebben 3 grote Safaritenten! Deze tenten zijn heerlijk luxe. De tenten zijn heel ruim – 6 x 11 meter en 3,7 meter hoog. Ze zijn gebouwd op mooie houten vloeren, dus van de grond af. En er staan gewone bedden in, met matrassen.

In elke tent zijn 4 aparte slaapcabines. Er is een keuken met stromend water en een afvoer, een koelkast, inductiekookplaat, waterkoker etc., en er is 16 A elektra!

Wij zullen gedurende de maanden mei t/m september regelmatig Meerdaagse Opvoed trainingen organiseren, en ook de superleuke thema’s zoals speuren, Reddingshonden zoekwerk, apporteren enz. waarbij je dan een heerlijk verblijf in de luxe tent hebt!
In de andere maanden zullen we ook meerdaagse Opvoedingstrainingen geven, alleen zullen we dan in de boerderij overnachten.

De boerderij (of de luxe tenten) kan je overigens ook zelf met een groep(je) boeken! Vraag gerust naar de mogelijkheden! Daarbij heb je ook de mogelijkheid om zelf een cursus te geven.
Klik
hier voor meer informatie hierover, of bel ons voor specifieke vragen.

Lijkt het je leuk om een meerdaagse workshop te doen? Neem even contact op voor verdere informatie.