Vuurwerk Cursus

We ontkomen er niet aan, elk jaar weer rond de jaarwisseling wordt er stevig geknald. Voor veel honden  is deze periode geen pretje, en wat moet je doen als baas, als je hond zich zo belabberd voelt…..gelukkig kun je met een goede vuurwerkcursus zijn ansten vaak helemaal weg krijgen, maar altijd levert het een zeer sterke verbetering op, daarom geven wij

In december weer vuurwerkcursus. Voor de mensen die hieraan graag mee willen doen, maar hier nog niet op les zijn, is het wel het beste dat je hond voor die tijd al enige training heeft gekregen. We kunnen dit oplossen door vooraf mee te doen aan de Basis-Opvoedingscursus, in september of oktober / november of een paar keer  een aparte (privé) les te houden. Het maakt het voor je hond (en dus ook voor jezelf) op de vuurwerkcursus makkelijker.

Bij ons wordt de vuurwerkcursus nu al 18 jaar gewoon in groepsverband gegeven. De honden worden door hun baasjes goed beziggehouden en krijgen geen kans om met elkaar bezig te zijn, waardoor ze elkaars (angst)gedrag niet versterken.

Je zult merken dat je hond in deze zeer korte tijd totaal anders leert omgaan met de oorzaak van zijn angstgedrag! Zeker een aanrader voor honden die dit probleem hebben!

>> Klik hier voor het inschrijfformulier van de vuurwerkcursus