Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
77 berichten.
Antoinette schreef op 15 juli 2017:
Met al mijn rottweilers, 5 in totaal in al die jaren, ga ik altijd naar Aloysa! Het zijn altijd fantastische honden geworden na de opleiding bij Karin en Richard. Ze gaan in een hondenpension of ik heb een gouvernante die bij mij thuis komt oppassen als ik met vakantie ben. Mijn honden volgen haar dan supergoed. Volgens de straat waar ik woon zijn mijn honden een aanwinst voor de straat! Over ongeveer 2 jaar ga ik met mijn nieuwe pups zeker weer naar hondenschool Aloysa.
Admin-antwoord door: Karin Ooms
Leuk dat we jullie dan weer gaan zien!
Harriet schreef op 30 juni 2017:
Goed en heel snel een fijn Resultaat!!!
Als je luistert naar wat Karin zegt en je volgt consequent op wat ze je uitlegt
Dan heb je binnen no- time een geweldige sociale hond.
En ik dacht met mijn ervaring met nu mijn derde rottweiler dat ik echt wel (een beetje) wist wat ik deed.
Ik ben bij een andere school op puppy cursus geweest, daarna daar ook een jonge honden cursus gedaan. Hier werd alleen met beloningen getraind.
En dan is hij inmiddels bijna vijftig kilo , zwaar aan t puberen en dan gaan we beginnen aan de volgende cursus...... Sport A dit is een gehoorzaamheidscursus.
Na de vierde les kreeg ik een telefoontje ,....... of ik even wilde komen voor een gesprek.
Ze vroegen me beleefd of ik niet meer terug wilde komen want ze wisten niet hoe ze een hond als de mijne aan moesten pakken.!!!!!!!!!!!
Mijn hond zorgde voor onrust in de groep!
Ja hij is groot en intimiderend, ja hij is heel erg sterk....
ja hij is heeeeel dominant maar ja, waar moet ik dan heen vroeg ik , ???? Zij hadden geen oplossing voor mij.
Ik heb er nog een gedragstherapeut bij gehad, maar die kon ook geen oplossing bieden, behalve mijn hond herplaatsen of toch misschien maar in laten slapen, want hij is wel heel dominant...
Hij luistert nog niet voldoende en hij is erg onbenullig maar hij is nooit aanstichter in de zin van uitvallen het enige wat hij doet is heel erg kijken naar andere honden. Ja en ik weet dat hij daarmee uitlokt.
Maar ik zit op school om dat bij hem af te leren, alleen ......
Dat leerde ik niet op die school!!
We leerden wel zit en af en touch en kin maar niet hoe ik ermee om moet gaan als hij fixeert , Nee dat gebeurt niet.!!!! En dan stort je wereld in want ik heb een hele grote dominante gevaarlijke hond en ik weet dat ik hem niet onder controle heb. Maar NIEMAND kon me helpen !!!!!
En toen kreeg ik de tip, ga naar...... Karin Ooms
Ja hoor zij wilde me wel helpen en nee, ze zou me niet wegsturen .........
Sterker nog....... Je krijgt een niet goed geld terug garantie!!!!
En toen ben ik met onze Chef gestart.
Eerst 1 op 1
Ja pittige dominante hond ..... ja baasje je bent te lief....
Te lief ???? Nou ik ben heus niet zo lief....
Maar voor mijn hond was ik te lief en niet duidelijk.
Binnen vijf minuten trok hij niet meer aan de riem!!!
( Hij trok me met gemak omver)
Het gaat inmiddels geweldig.
Ik mag al los volgen en dat gaat verrassend goed!
Reuze spannend, zeker als er ook nog een loslopende kat op het instructie veld loopt. (Die is van Karin)
Maar mijn hond doet het echt geweldig .
Ik ben zo blij dat ik deze hondenschool en deze manier van lesgeven heb gevonden.
Ik kan het iedereen van harte aan bevelen.
Ik ben zo dolenthousiast dat ik het liefst haar wijze van leren wil leren om haar te helpen het door te geven.
Want gezien alle bijt incidenten zou het heel handig zijn dat de regering gaat inzien dat de manier van lesgeven op een heel groot deel van de scholen te wensen overlaat.
Liever koekjes worden niet gebakken, probleem honden worden niet geboren maar gecreëerd en als je niet meer mag corrigeren dan komen er grote problemen. Dat geldt voor mensen en voor dieren.
Dus Karin voor jou een hele dikke pluim!
Suzan schreef op 24 juni 2017:
Eind februari 2017 hebben wij een hele leuke shar-pei kruising uit het asiel gehaald. 6 jaar oud, teefje. Het nadeel van een asielhond is dat je het verleden niet kent natuurlijk. Nu wil het in ons geval zo zijn dat wij weten dat ze al 4 eigenaren heeft gehad, ze valt uit aan de riem naar andere honden en ze kent geen enkele commando. Zelfs niet 'ZIT'. Een super uitdaging zou je denken. Na wat zoekwerk op internet kwamen we uit bij Hondenschool Aloysa. Een hondenschool die niet traint met honden koekjes, maar indien nodig met een correctie en beloning door middel van stem en aai. Na een gesprek met Karin, bleek er direct een week later een weekend training te starten, waar ik nog bij kon. Beter konden we (ik en mijn hond) het niet treffen. Direct trainen, want ik wilde natuurlijk wel dat ze niet weg zou lopen en toch ook zeker wel veilig met haar aan de riem over straat kunnen lopen. Een privéles vooraf gaf al duidelijke inzichten, maar na het weekend had ik al een compleet andere hond. Zelfs Karin, welke toch al meer dan 25 jaar honden traint, had nog nooit een 6 jarige hond gezien, die het commando 'ZIT' niet kent. Na het weekend zat deze er redelijk in en begonnen we zelfs met 'AF', WACHTEN en HIER. En jawel, de laatste avond kwam ze los (!!), zonder andere honden lastig te vallen bij mij en ging zitten! Hoe bijzonder was dat! Daarna begonnen we met avond lessen, welke iedere week een stapje verder gingen, eerst herhalen en dan een nieuw commando erbij. Bevestigen van het bekende en toch een stapje verder trainen. Nu zijn we 3 maanden verder en jullie raden het niet, ik loop met mijn 6 jarige, niets kennende, uitvallende shar-pei, heerlijk aan de riem. Ze kan los (!!) volgen en we zijn laatst zelfs al in het honden losloop gebied geweest. Ze valt niet meer uit, maar let op mij en vertrouwt volledig op mij. In het begin heb ik haar een paar keer moeten corrigeren, maar daarna heb ik haar alleen nog maar kunnen belonen en de hemel in kunnen prijzen. Iedere week kwam ik met dezelfde, maar toch een andere hond. Van een angstige, dominante, onzekere hond naar een blije, zekere hond vol vertrouwen. Denk dat de 4 vorige eigenaren zich de ogen uit hun kop mogen schamen, want aan de hond ligt het zeker niet, dat hebben wij nu wel mogen ervaren. Karin, onwijs bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Bedankt voor de begeleiding en ik hoop echt dat er op deze manier nog veel meer honden uit het asiel een gouden mand, plek en en goede (her) opvoeding mogen krijgen.
Rianne Kruijshaar schreef op 23 mei 2017:
Eigenlijk zou elke baas/bazin een cursus moeten volgen bij Aloysa!
Wij hebben een geweldige overenthousiaste hond een boxer. Super lief maar ook hele duidelijke grenzen nodig en een goede opvoeding..
we hebben de zogezegde snoepjes training gevolgd bij een andere hondenschool.. Dit was geen succes meer oog voor de andere honden als de snoepjes.
Daarnaast trok ze steeds behoorlijk aan de lijn en ja wij wilden toch wel normaal met haar kunnen lopen.
Nu zitten we bij Aloysa en al na de eerste les merkten we zo'n verschil dat we echt zeker wisten dit is wat we nodig hebben voor onze boxer Mac.
Ooit heb ik zelf bij Aloysa de cursus gevolgd 16 jaar geleden met mijn vorig hondje(shihtzu) en zij luisterde perfect!
we hopen dit straks ook met Mac te bereiken en ze heeft al flinke stappen gemaakt! Wij zijn enorm blij met wat ons geleerd word en echt Karin hoort en ziet alles😬😬....
Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en wij zijn blij dat we deze kennis nu ook leren!!
Deze investering in je hond is het meer dan waard!
Harm Leijenaar schreef op 1 mei 2017:
Dankzij Aloysa en de uitstekende begeleiding (in woord en daad) is onze witte herder goed opgevoed en super gehoorzaam. Eerder hebben we twee andere hondenscholen geprobeerd, maar pas bij Aloysa hebben we echt professionele benadering gevonden: niet alleen een hond moet leren, maar zijn baasje ook. De lessen op de zaterdagen in Klarenbeek hebben hun vruchten afgeworpen en nu mogen we genieten van onze voorbeeldige hond. Wij merken het regelmatig dat veel mensen problemen met hun honden hebben en dan denken we vaak: daar zou Karin wel raad mee weten! Goed dat jullie nu ook meerdaagse trainingen geven, daar zou ik zeker aan mee hebben gedaan!