Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
104 berichten.
Ruud van der Plank schreef op 23 februari 2018:
Onze hond "Partout" is een Beaucheron. Nog maar negen maanden oud, maar al een kalf dat de 40 kilo al is gepasseerd. Het is een schat, maar dat neemt niet weg dat een goede opvoeding wel noodzakelijk is. Anders neemt hij -letterlijk- een loopje met je, met alle risico's van dien!
Daarom ben ik zo blij met de cursussen bij Aloysa. De balans tussen beloningen en correcties zorgen voor duidelijkheid voor je hond. En hierdoor wordt de band tussen jou en je hond alleen maar sterker. Met als gevolg: een plezierige hond in de omgang, en vooral ook voor zichzelf!
Karin en Richard, bedankt!
brenda schreef op 6 februari 2018:
k had grote problemen met mijn hond, een kruising van 3 jaar. Zij beet fietsers, joggers, wandelaars, viel ook andere honden aan en zij heeft een paar katten doodgebeten.

Zo kon ik niet langer met haar verder. Er moest iets gebeuren, anders zou ik haar moeten laten inslapen.

We riepen de hulp van Karin in. Zij vertelde me veel over de oorzaak van haar gedrag. Waarom zij het deed en hoe we haar gedrag weer in korte tijd konden veranderen in plezierig gedrag. Dat is super gelukt en nu zijn we allebei ontspannen tijdens onze uitjes.

Ik kan weer rustig met haar langs honden en fietsers lopen en zij trekt ook niet meer aan de lijn.

Beste Karin ik heb veel van je geleerd, het was geweldig!

Ik heb weer plezier in wandelen met haar!
jaap van Amersfoort schreef op 3 februari 2018:
ik heb tot op de dag van vandaag veel positieve ervaringen, en krijg nu nog steeds complimenten van voorbijgangers om onze Riesen Schnauzer Spyker. Het is een zeer actieve hond die een consequente baas nodig heeft. dus niet voor iedereen geschikt als je niet sterk in je schoenen staat. Ik heb met de hond genoten van de cursussen en zelf ook veel geleerd. Ik ben ook van mening dat het verplicht moet zijn om minimaal 2 cursussen te volgen als je een hond aanschaft. Want een hond niet opvoeden is een vorm van mishandeling! en dat hebben ze goed begrepen bij Aloysa
zo ook de behandeling van het verhaal hoog risico honden
Ik denk dat men moet spreken van hoog risico van eigenaren want die zijn verantwoordelijk voor het gedrag van de Hond
Anneke Bestebreurtje schreef op 30 januari 2018:
Sinds oktober volg ik met Jack Russell Iggy trainingen bij hondenschool Aloysa. Eerst de puppycursus, die geschikt is vanaf het eerste moment dat je je puppy krijgt. Je hond maakt daar kennis met andere honden en deze lessen zijn heel gericht op socialiseren, o.a. dat ook andere mensen hem mogen vasthouden, en dat dat prima is. En daarna de vervolgcursus. En rond de jaarwisseling heb ik ook de vuurwerkcursus gevolgd. En met succes! Iggy lag tijdens de jaarwisseling in de mand en gaf geen kik. Ik heb gekozen voor Aloysa omdat ik het belangrijk vind dat mijn hond een goede band met me krijgt. Ik leer om Iggy te belonen met mijn stem, met een aai of een knuffel. Met deze trainingsmethode is de hond echt op mij gericht en niet op voer. Ik denk dat deze manier van trainen ertoe leidt dat elke hond, met welke achtergrond ook, op een gelukkige manier deel uit kan maken van een ‘mensenroedel’. Een consequente aanpak is goed, niet alleen voor je hond maar ook voor jou. Je straalt dan natuurlijk overwicht uit, je hond wordt daar rustig van en kent zijn plek. Het trainen bij Aloysa is erg leerzaam, de theorie die je wekelijks meekrijgt leert je alles over het natuurlijke gedrag van je hond. Zo begrijp je waarom je hond op een bepaalde manier reageert. Karin laat tijdens de lessen zien dat rust en kalmte wonderen doen bij het aanleren van commando’s. De honden reageren heel goed op haar aanpak. En daarnaast is er altijd ruimte om je hond te belonen met een aai of een knuffel. Mijn Jack Russell is nu vijf maanden oud en heeft al heel wat geleerd. We zijn er nog niet, maar we zijn wel goed op weg en gaan nog lekker door.
Inge Sarink schreef op 25 januari 2018:
Ik ben Karin heel erg dankbaar; ik heb pas een hond geadopteerd, die al op jonge leeftijd weggedaan werd met het plan om hem in te laten slapen.
Dankzij Karin leeft hij nog; zij heeft hem tijdelijk opgevangen, waarna hij is herplaatst en uiteindelijk bij mij terechtgekomen. Ook met het oplossen van zijn agressieve en zeer territoriale gedrag heeft zij mij goed geholpen.