Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
77 berichten.
Sabrina schreef op 20 november 2017:
Je zit echt goed bij deze hondenschool! Niet alleen je hond leert maar jijzelf leert er ook van door de dingen die je fout doet.

Dit is mijn eerste hond (mechelaar) en ben blij dat karin mijn eerste keus van hondenschool was. Ze vertelt duidelijk wat je fout doet en hoe je het moet aan pakken en dan komt er wel eens een correctie aan te pas, maar je ziet wel resultaat en daar gaat het om. Ikzelf heb nog een hoop te leren door conseqent te blijven al is dat soms wel moeilijk als ik dat verleidelijke koppie zie😍. Ik en jack kijken uit naar het vervolg.
Jessica van rijkom schreef op 27 oktober 2017:
We hebben de afgelopen maanden met onze pup Evi een cursus bij Karin gevolgd. Ze geeft fijn inzicht in de belevingswereld van de hond. Hierdoor en samen met haar no nonsense methode is onze wilde pup flink opgeknapt met haar gedrag. We beleven nu met Evi binnen en buitenshuis veel plezier aan aan haar.
Henkie schreef op 9 september 2017:
Vrijdag 25 augustus 2017 begon voor mij de cursus bij Aloysa.
Ik ben heb hier een 4 daagse cursus gevolgd met mijn hond Liza, een Pittbull van 6 maanden.
Mijn vriendin en ik wilden graag een cursus doen met onze hond zodat wij haar beter konden begrijpen en Liza ons ook.
We hadden al een aantal hondenscholen gemaild of we daar terecht konden
Er waren er een paar die netjes een berichtje terug stuurden dat we geen puppycursus meer konden doen en helaas hadden ze ook geen andere cursus voor ons.

Vervolgens via via bij aloysa gekomen.
Onze hond had aardig pit.
Flink trekken aan de riem, janken als wij weggingen en wilde continu de katten aanvliegen die zij tegenkwam.
Ook had ze geen aandacht voor ons tijdens de wandelingen als zij een andere hond zag.

Goed, we begonnen vol moed de 4 daagse safari cursus bij Aloysa onder leiding van Karin.
Het was voor zowel mij mijn vriendin en onze hond wel even wennen,
want wat onze hond dus deed hebben we keihard aangemerkt om het af te leren door middel van corrigeren.
En corrigeren is geen mishandelen zoals sommige mensen denken en horen
Na de 1e cursus dag hadden wij al een hele andere hond!
Ze trok niet meer aan de riem tijdens het lopen en liza had alleen oog voor ons tijdens de wandeling!
Wij vonden het heel bijzonder dat 1 dag al zoveel kon doen met de band baas/hond
Na de 4 dagen waren wij super blij dat wij bij HONDENSCHOOL ALOYSA deze cursus hebben gevolgd!
Wij kunnen overal heel relaxed lopen met onze pitbull.
Geen getrek meer aan de riem.
Niet meer naar een kat willen rennen als we die tegenkomen, nee zeker niet we kunnen er gewoon langsheen lopen!
Wil niet meer gelijk rennen meer naar andere honden.
Wij Willen Karin enorm bedanken voor deze 4 fijne en zeer leerzame dagen en zijn onwijs blij met de resultaten die wij behaald hebben!

Ik raad ook iedereen aan die problemen heeft met zijn of haar hond om eens contact op te nemen met Aloysa en de cursus te volgen.
U zult versteld staan van het resultaat!

Zodra de vervolg cursussen beginnen zullen wij er zeker weer bij zijn want ook onze hond heeft het prima naar haar zin gehad en kan en wil nog veel meer leren

Nogmaals Karin heel erg bedankt alvast en tot volgende keer!

Groetjes henkie - Anne - Miek. En hond liza
Patricia Vos schreef op 30 augustus 2017:
Na een puppycursus en 2 x de gehoorzaamheidscursus bij een koekjesclub in Apeldoorn gevolgd te hebben met onze Duitse Herder teef waren we er klaar mee. Uitvallen naar andere honden/katten, trekken aan de riem en gejank, gepiep, geblaf en gejodel als ze een andere hond zag of heel enthoutiast was. Niets leek te helpen maar op de koekjesclub hadden ze steeds wat nieuws; Probeer eens frikadellen, kaas of knakworst. Dat allemaal gedaan maar niets hielp. Elke week met zere armen van het veld af door het trekken aan de riem, zere oren van het geblaf, gepiep en gejodel en tranen van frustratie want niets leek te helpen. Het piepen en janken kon er niet uit want dat was een herderkwaal hoorden we elke week weer. Voor de rest....Aandacht blijven vragen met de frikadellen,knakworst of kaas. Echt niets hielp en toen we aangaven dat we gingen stoppen vonden ze het vreemd dat we dit niet eerder hadden aangegeven. We waren ronduit verbaasd want elke week weer gaven we de problemen aan van onze Duitse Herder en konden ze ons al van een kilometer afstand aan horen komen door het gejank en gepiep.

We besloten dat we het maar prima vonden want na anderhalf jaar cursussen volgen waar niets uit kwam waren we er echt klaar mee. In huis luisterde ze prima en het zenuwachtige gepiep en gejank namen we voor lief want we hadden geleerd dat dit een herder kwaal was. Buiten het huis was het drama, vooral als we honden en/of katten tegen kwamen. Als we die dan tegen kwamen gingen we snel weer naar binnen omdat we die ontliepen. Lekker rustig wandelen met de hond in het bos, zat er niet meer in want overal kom je honden tegen.

Dit jaar hoorden we voor het eerst van de Hondenschool Aloysa. Karin gebeld en het probleem uitgelegd. Ik zou een keer komen kijken en het zag er prima uit allemaal. Praktijk afgewisseld met theorie. Ik besloot nog een keer terug te komen met onze (inmiddels) 8 jarige Duitse Herder om zo te bekijken of ik het ook leuk vond en om te kijken of ik me aan zou melden voor de vierdaagse safari met je hond (vier daagse training met je hond).

De eerste les beviel goed maar het gepiep, gejank en gejodel bleven. Karin verzekerde mij dat we haar dit af konden leren. Ik dacht dat het nooit zou lukken en besloot ons toch op te geven voor de vierdaagse cursus.

Na de eerste dag viel ze al niet meer uit naar andere honden. Na de tweede dag werd ze al veel rustiger en trok ze niet meer aan de riem. Zelfs de club-kat daagde onze hond uit en ze bleef rustig naast me zitten zonder gepiep en gejank. Na de derde dag kon ik heerlijk rustig met onze hond wandelen in het bos en na de vierde dag bleef ze zelfs liggen (zonder riem) in een druk winkelcentrum terwijl ik uit het zicht verdwenen was.

Ik had dit echt veel eerder moeten doen en ben super blij met de deskundigheid, geduld, expertise en aandacht die Karin geeft aan haar cursisten en de honden. Ik kan de hond nu thuis rustig uitlaten, heerlijk met haar wandelen zonder gepiep, getrek, geblaf en gejodel. Dat geeft onze hond zoveel meer rust (en onze oren ook). Wel uiteraard consequent blijven oefenen zodat je niet meer terugvalt in het oude patroon. Ik heb mijn hond inmiddels beter leren begrijpen en zij mij ook. Ik ben echt super blij en had dit 8 jaar eerder moeten weten 🙂
Yvonne schreef op 26 juli 2017:
3 jaar geleden begonnen met de puppycursus bij Richard, daarna de basis en bijna alle vervolgcursussen van Karin. Heel veel geleerd wat betreft de opvoeding van Dimple (Mechelse Herder, met een pittig karakter) en ook onszelf ;), en het belonen zonder koekjes maar wel met een blije stem en veel complimentjes en aaien werkt fantastisch!! Ik raad iedereen aan om met je pup/hond naar deze hondenschool te gaan (y). Thanx Richard en Karin!