Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
90 berichten.
Robert schreef op 21 januari 2018:
Beste Karin, Bedankt voor de tips en trucs die wij van jou mochten ontvangen tijdens de cursussen. Wij begrijpen dat "onwetenden" er hun mening over hebben, maar wij staan voor de volle 100% achter jullie manier van leiding nemen en geven. Bij ons staat het corrigeren van een roedelleider en het enthousiast belonen bij goed gedrag hoog in het vaandel. Daar waar we het soms niet helemaal eens waren met jou, werd uitgebreid besproken op welke wijze we iets het beste konden doen. Ook ervaren we het als prettig dat je open staat voor positieve feedback. Het motto actie is reactie, werpt zeer goed zijn vruchten af en we merken dat onze hond hierdoor ook meer lol heeft, rustiger wordt en we met een gerust hart over straat kunnen zonder dat we ons zorgen hoeven te maken voor passerende mensen etc. Verder heb ik persoonlijk veel lol gehad bij de vuurwerk cursussen en heb gemerkt dat onze hond hier veel aan gehad heeft. Met oud en nieuw liep onze kleine meid kwispelend met ons mee om zich te vergapen aan de vele kleuren en gebeurtenissen om haar heen.
Wij zeggen..... Ga zo door!!
Wiegert en Gerline schreef op 19 januari 2018:
Eind juni hebben we een labradorpup aangeschaft. 'We kopen een leuke, lieve en vooral makkelijke hond', dachten we (op basis van de algemeen heersende opinie). Wat zaten we ernaast. Hoe weinig wisten we nog over honden. Wat waren we blij dat we snel konden starten met de puppycursus. Na een paar dagen hadden we namelijk al in de gaten dat ons schattige pupje een zeer eigenzinnig karaktertje bezat.

Door jouw puppycursus en later de gedragscursus hebben we geleerd hoe onze hond in elkaar steekt en wat ze nodig heeft. Vaak een beloning, soms een begrenzing. Wat was ik trots toen ik hoorde van mijn schoonzusje dat ze netjes naast haar mee liep aan de lijn en niet naar andere honden toe ging. 🙂 Ze vindt mensen en honden allebei fantastisch, dus je kunt je voorstellen wat voor resultaat de cursussen van Karin hebben. Het blijft natuurlijk oefenen en trainen, maar we zijn al een heel eind gekomen!

Ik ben ontzettend blij als mijn hond weer iets goed doet en ik haar hiervoor weer uitbundig kan belonen! En hoe blij mijn hond dan vervolgens weer met mij is. Ik zou zeggen: heel Nederland bij Karin in de leer, zodat we weer leren hoe de natuur in elkaar steekt.

We krijgen regelmatig complimenten over het gedrag van onze hond. Ze is nu 8,5 maand. Ik durf er niet over na te denken hoe haar gedrag geweest zou zijn zonder Karins kennis en kunde. We zijn benieuwd naar het leren 'los' lopen. We kijken ernaar uit!
Dick en Vera Blijjenberg schreef op 18 januari 2018:
Bijna hadden wij onze 2e handse bouvier Bikkel van 2 jaar naar het asiel gebracht. Want zij viel fietsers aan, beet in banden van auto’s, gigantisch trekken aan de riem, weglopen en onze katten achterna. Waarschijnlijk was zij dan veroordeeld tot een spuitje net als zovele andere onhandelbare honden die jaarlijks worden afgemaakt.
Op aanraden van familie - hun kennissen hadden zeer goede ervaring met hun moeilijke rottweiler - contact opgenomen met Karin van Hondenschool Aloysa en hebben daar een 4-daagde training gevolgd.

Ongelooflijk: de 3e dag al bleef Bikkel los liggen. De 4e dag zelfs in een winkelcentrum met fietsers en winkelwagentjes om haar heen. We werden er emotioneel van.

Het is weer leuk om een hond te hebben en zijn ontzettend blij haar niet naar het asiel te hebben gebracht. Karin bedankt voor alle trainingen, we gaan nog even lekker verder met de lessen!
Selina schreef op 15 januari 2018:
1 woord wauw! Ik heb met mijn witte herder de vuurwerkcursus gedaan. Hij was pas 8 weken oud maar hij deed het zo goed! Karin gaf zo goed aan wat je precies moest doen om het te laten slagen. Toen was het nieuwjaar en mijn hond sliep als een roosje!
ik doe ook mee aan het Pup Traject en dat gaat super! Karin doet niet aan snoepjes en daar ben ik zoooo blij mee.! Gewoon belonen vanuit jezelf! Ik ga ook zeker door met cursussen volgen hier!
Patricia Vos schreef op 14 januari 2018:
Onze hond was wat zenuwachtig met het eerste geknal rondom oud & nieuw. Ze was niet bang voor het vuurwerk gelukkig. Maar het zenuwachtige gedrag wilden we er graag uit hebben. Daarom hebben we begin december de vuurwerk cursus gedaan met onze volwassenen hond. Daar waar vaak geschreven wordt dat je dit soort cursussen niet in groepsverband moet doen is nu wel bewezen dat dit echte onzin is! We hadden een leuke groep met allerlei verschillende soorten, rassen en leeftijden van honden. Onze hond bleef bij de eerste knallen deze keer heel rustig liggen en we hebben zelfs visite gehad met oud en nieuw die hun 2 honden mee brachten. Alle 3 de honden hebben heerlijk liggen slapen op hun plek en nergens last van gehad. Bedankt Richard & Karin voor de goede lessen en tips.