Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
84 berichten.
Edwin westrik schreef op 1 januari 2018:
Hoi Karin allereerst de beste wensen voor 2018. Ik wou even doorgeven dat Kenzo het tijdens de jaarwisseling geweldig heeft gedaan, totaal geen aandacht of angst voor het vuurwerk.

Superfijn om te zien dat de vuurwerkcursus echt werkt. We gaan in maart weer fijn verder met de volgende cursus bij jullie, tot dan mvrgrt Edwin Mariska en Kenzo.
Admin-antwoord door: Karin Ooms
Fijn om te lezen! Jullie ook een goed jaar gewenst en tot de volgende les!
Mirjam Woltjer schreef op 30 december 2017:
Wat ben ik blij dat we de vuurwerkcursus bij Aloysa hebben gedaan!
Zojuist de hond uitgelaten terwijl alle kinderen in de buurt druk bezig zijn met het afsteken van vuurwerk, soms met idioot harde knallen. Onze teckel Kiddo van vier maanden oud wandelt onverstoorbaar tussen de kruitdampen door en blijft de (uiteraard bij Aloysa) aangeleerde commando's netjes opvolgen.
"Mevrouw, is uw hondje doof?"
"Haha, nee hoor. Gewoon goed getraind!"
Willem Homma schreef op 23 december 2017:
Met mijn Duitse Herder, Quattro, heb ik de `meerdaagse cursus`bij Karin gevolgd. Vier dagen intensief trainen met daarbij een goede theoretische onderbouwing en uitleg.

Wat een verschil. Voor deze cursus had ik een hond die totaal geen aandacht voor mij had, stevig trok aan de lijn, uitviel naar praktisch alles wat langs kwam (fietsers, brommers, hardlopers, honden, etc.)

Na deze cursus loop ik met een compleet "andere" hond!
Ontspannen en geen getrek meer.

Je leert bij Karin de gedrags- en denkwijze van een hond en hoe hier op een juiste en voor de hond begrijpelijke manier mee om te om te gaan. Ik ben nu net begonnen met het vervolg, de losloop cursus, de volgende fase.....
Patricia schreef op 22 december 2017:
Onze Duitse Herder van ruim 8 jaar is niet bang voor het vuurwerk maar bij de eerste knallen wel wat zenuwachtig. Hier wilde ik graag vanaf waardoor ze zelf ook meer rust krijgt in de vuurwerk periode.

Doordat ik afgelopen jaar pas van Karin en Aloysa heb gehoord ben ik dit jaar bij haar gekomen en heb 3 cursussen gevolgd, met heel veel succes.

Doordat de cursussen zo leuk en leerzaam zijn en de hond en ik er heel veel plezier in hebben, ook de vuurwerk cursus gevolgd. Ik wilde graag van het zenuwachtige gedrag af met de eerste knallen.

Het waren hele leuke en leerzame lessen voor zowel mij als de hond. We kregen praktische tips en goede begeleiding. Tinca is niet zenuwachtig meer en kijkt er ook niet meer naar. Mede door Karin en Richard hebben mijn hond en ik nog meer plezier van elkaar dan we al hadden en kunnen we met een gerust hart het vuurwerk tegemoet zien. Zeer zeker de moeite waard om deze cursus te volgen.
Mirjam Woltjer schreef op 20 december 2017:
Met onze teckel Kiddo heb ik vanaf oktober 2017 de puppycursus bij Aloysa gevolgd. Eerst volgde ik alleen het theoriegedeelte en kon ik toekijken hoe medecursisten met hun pup trainden. Heel leerzaam! Toen Kiddo 8 weken oud was, mocht hij bij de fokker weg en ging hij meteen mee naar Aloysa.

In december hebben we meegedaan aan de vuurwerkcursus. In deze bijeenkomsten leerden we de honden wennen aan het knallen en de kruitlucht. Wij als baasjes leerden hoe we op het geknal en de reactie van onze honden moesten reageren. Kom maar op, eind december. Kiddo en ik zien oudjaar met vertrouwen tegemoet!

Ook in december zijn we begonnen met de gedragscursus. Een deel van de cursisten in deze groep bestaat uit deelnemers vanuit het TOP Traject (deze zijn allemaal bij Aloysa gestart met een pup) anderen stromen met hun al wat oudere hond in, voor hun is dit de eerste cursus bij Aloysa.

Maar bij allemaal zie je nu al positieve veranderingen. Ik wed dat we aan het eind van het TOP Traject allemaal een fijne, gehoorzame hond hebben!