Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
104 berichten.
Walter schreef op 18 juni 2018:
Ik heb een kleine teckel, een Kaninchen. Het begin van de cursus richt zich op theorie. Hier heb ik veel van geleerd. Met name op het gebied van socialiseren.

De cursus is duidelijk en recht door zee. Geen poespas, geen koekjes en altijd gericht hoe het in de natuur gaat. Bijzonder hoe snel Karin een hond laat doen wat zij wil! Ik heb zelf gezien hoe de aanpak werkt. Ook voor kleine honden zeker een aanrader!
JC Driessen-Kroes schreef op 18 juni 2018:
Wij zullen ons even voorstellen. Onze namen zijn Thijs en Jeanine Driessen en zijn hier op les gekomen toen mijn Mechelse herder 8 weken oud was, oftewel direct toen wij haar kochten. Zij is onze eerste hond samen en daardoor ook onze eerste herder. Wij hadden veel gelezen voordat wij een herder gingen aanschaffen, hoezo een herder? Een herder is trouw, wilt graag leren en is zeer actief ! Dit sprak ons aan en hebben daardoor de stap genomen om een herder toe te voegen aan onze relatie. Dit is het beste wat ons is overkomen maar dit is mede gemaakt door Karin! Zij heeft veel ervaring en dit is ook zeker te merken, Venom is dol op haar! Maar dit komt ook omdat Karin vanaf het begin af aan duidelijk is naar haar. Wat mag zij wel en wat mag zij niet. Vanaf de eerste les was voor Venom al duidelijk dat er niet te sollen valt met Karin en daardoor ook niet met de baas. Venom is nu net 1 jaar geworden en wij zitten nog steeds op cursus, niet omdat Venom nog steeds niet is opgevoed maar omdat wij nog bij elke les leren. Voor Venom is het goed en voor ons als baas is het heel fijn om met onze vragen bij Karin terecht te kunnen. De vooruitgang die je ziet bij je hond is geweldig! Als je hond de eerste commando's oppikt spring je een gat in de lucht, en wanneer je je hond moet corrigeren weet je ook hoe je dat moet doen, omdat dit je geleerd is! Bij één keer corrigeren was het voor Venom al duidelijk dat zij dat niet meer hoefde te doen. Dit is heel fijn voor de hond zelf, duidelijkheid! En zonder deze cursus hadden wij een onopgevoede herder gehad die zo maar haar tanden had kunnen laten zien. Dit is nog nooit gebeurd en zal ook nooit gebeuren vanwege de opvoeding die zij gehad heeft wat wij hebben opgedaan tijdens de cursus! Mensen die naar mij toe komen met vragen of aangeven dat mijn hond zo goed luistert en of rustig is zal ik ook altijd Aloysa adviseren! En heb je door de week heen vragen of loop je tegen problemen op met je hond kan je haar altijd berichten en zal zij je helpen.
Wij zijn zeer tevreden over het resultaat wat wij bereikt hebben!
Sevrin en Esther schreef op 8 juni 2018:
Wij kwamen op les als onervaren hondenbezitters, Mosi is onze eerste hond, zijn we op zoek gegaan naar een hondenschool. We hebben bij vrienden en kennissen met honden geïnformeerd en zijn uiteraard het internet opgegaan. Na verschillende websites te hebben bekeken kwamen we de website van Aloysa tegen. De gegeven informatie en manier van trainen sprak ons direct aan. Een sprekend voorbeeld hiervan werd al meteen duidelijk toen we ons hadden aangemeld: we dachten nl (op grond van de info van andere scholen) dat je pas met een cursus kon starten als de pup minimaal 12 weken oud is. Karin belde ons om te vragen waarom we dan pas wilden starten? Nou we wisten dus niet beter. We konden meteen de week daarna komen. Tijdens de 1e les, werd ons meteen duidelijk dat er iemand voor de groep stond die kennis van zaken heeft. Duidelijke uitleg over hondengedrag, de instincten, en het gewenste gedrag in onze samenleving. Na de 1e les werden de lessen een combi van theorie en praktijktraining van en met de honden. Erg leerzaam en voor ons een mooie combi om onze hond te leren kennen en op te voeden. We zijn er nog niet helemaal, maar het opvoeden en trainen houdt ook eigenlijk nooit op. We zijn zeer tevreden over de stappen die wij en Mosi door de hulp van Karin hebben gemaakt en nog steeds maken. Dank hiervoor!!
Sandra Hurenkamp schreef op 30 mei 2018:
Ik heb een Barbet, Ollie, van nu 11 mnd. Ik ben met ca 10 weken de puppycursus gestart op basis van belonen met koekjes. Ik liep hiermee toch tegen veel dingen aan waar ik niet tevreden over was. Contact gezocht met Karin waar ik al snel kon starten. De eerste lessen tijd krijg je veel theorie en veel tijd om al je vragen te stellen zodat je thuis ook goed verder kan. Karin helpt je goed en duidelijk op weg. Het is zeer zeker niet zo dat er alleen maar gecorrigeerd wordt, juist niet! Karin hamert er vaak op dat we moeten belonen met je stem of met een aai/knuffel. Ik zag al snel resultaat bij Ollie en zie ook dat ze het leuk vind om te trainen. Ik geloof in deze methode en zie bij mijn eigen hond het resultaat. Bedankt!!!
Peter en Irene schreef op 2 april 2018:
Onze hond Bob was 5 maanden oud toen we hem in huis kregen. Bob komt uit het buitenland en was niet gesocialiseerd. Dus overal bang voor. Met de hulp van Karin is zijn angst voor alles wat hij tegenkomt veel en veel minder geworden. Hij is af en toe zelfs een stoer kereltje. En belangrijk, hij heeft nu veel meer plezier in zijn leven! Wij hebben van de lessen van Karin veel geleerd, brengen de lessen dagelijks in de praktijk. Ook onze andere hond, boxer Bud ervaart dat .....