Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
104 berichten.
Ellie van de Bruinhorst schreef op 12 september 2018:
Door omstandigheden een wat late reactie. Vorig jaar ben ik met onze dwerg schnauzer Bowie bij Karin op Puppycursus geweest. Bowie was een ontzettend bang hondje, die moord en brand schreeuwde als er een andere pup in de buurt kwam. Dankzij Karin, die dit probleem feilloos heeft opgelost, hebben wij nu een heel leuk sociaal hondje die nu zelfs graag met de grotere honden speelt. En wat ook wel fijn is : " hij luistert".
Paul en Wiesia de Wit schreef op 12 augustus 2018:
Tja was was onze Diesel toch een lieve hond....Onze Rottweiler hebben we overgenomen toen hij 2 jaar oud was. Erg lieve hond maar we durfden hem niet meer alleen thuis te laten want hij liep over het keukenblad van de keuken, brak uit de bench en hij deed precies waar meneer zin in had. Natuurlijk trok hij ook vreselijk aan de lijn, en was hij ook niet vriendelijk tegen andere honden....

We hebben bij verschillende hondenscholen bij ons in de omgeving hulp gevraagd, maar niemand kon ons met deze hoog risico hond met probleemgedrag helpen.
Nu hebben wij het geluk gehad dat we via via met Karin in aanraking kwamen

Vanaf de eerste les hadden we een goed begin met onze hond....eigenlijk had de baas een goed begin, want er word duidelijk uitgelegd waarom een hond bepaald gedrag vertoond. De theorie uitleg van Karin maakt een hoop duidelijk en zo kun je de hond begrijpen en zijn gedrag corrigeren.

We hebben nu een compleet andere hond en zeker als eigenaar van een hoog risicohond is het echt een aanrader om de cursus bij Aloysa te volgen.
Géa schreef op 5 augustus 2018:
De consequente aanpak die we bij Karin leren werpt zijn vruchten af! Onze Bruno (Appenzeller Sennenhond) is een pittig mannetje.
Wij zijn eerst begonnen met een koekjes cursus, maar daarmee kwam het met onze hond niet goed.
Hij heeft een heel consequente opvoeding nodig. Iets wat ik bij Karin heb geleerd om te doen.

Zo ook in de eerste lessen geleerd dat je je hond keurig op zijn plaats kan leren te blijven als er bezoek binnen komt. Ik merk dat het bezoek dat ook erg waardeert. Niet iedereen vind het fijn om druk en overenthousiast door een hond te worden begroet! En wat geeft dat een rust in huis.

Door omstandigheden heb ik een aantal lessen moeten missen en dacht dat ik dan maar moest stoppen met de cursus omdat de mede cursisten immers al veel verder waren.
Maar zo als Karin zelf zegt "Zo zit ik niet in elkaar".
Wij mochten verder trainen in een groep die juist met de basis cursus ging starten. "Ook al hebben jullie dertig lessen nodig. We stoppen pas als jullie het echt voor elkaar hebben" aldus Karin.
Geweldig!
Twee weken terug was de de les heel bijzonder. Er was een nieuwe hond in de groep. De honden moesten verspreid over het veld af en blijven liggen. De baasjes moesten aan de zij kant gaan staan. De nieuwe hond moest met zijn baasje tussen de 11 honden door lopen. Allemaal bleven ze keurig liggen. Wat een mooie ervaring. Niet kunnen dromen dat hond en baas dat en meer in betrekkelijk korte tijd kunnen leren. Het leven is er met onze hond nu een stuk makkelijker op geworden.Dank je wel!
Ien schreef op 31 juli 2018:
Op dit moment kom ik met mijn pup bij Aloysa, een pittig hondje (Mechelse herder). Ik heb weer voor hondenschool Aloysa gekozen, omdat ik weet dat ik daarna meer dan 10 jaar kan genieten van een gelukkige hond met een gelukkig baasje. Ik kan dan mijn hond overal mee naar toenemen, het strand, de markt, op bezoek bij oma, bij kinderen, op vakantie. Zonder stress van baas of hond, ik weet dan mijn hond op mij gericht is en andere mensen en dieren niet lastig valt met springen, opdringerigheid of ander ongemak. Meestal wordt dan gezegd, jij hebt een makkelijke hond, nou ik kan zeggen die heb ik nooit gehad, maar wel gekregen.

Onze pup is een doerak. Ondanks dat ik al veel heb geleerd bij Karin en zelf van beroep orthopedagoog ben en dus veel weet van gedrag, merk ik dat ik weer veel leer van Karin die meekijkt en de antwoorden weet op de vragen die gesteld worden. Ik kan maar 1 ding zeggen, ik heb het al 2 keer eerder ervaren, een gelukkige hond start met de juiste aanpak, en daarom ben ik dus weer opnieuw begonnen bij hondenschool Aloysa.
Dank je Karin.
Peter en Rianda schreef op 23 juli 2018:
Wij zijn Peter en Rianda uit Zutphen.
Wij hebben een (teef) Pitbull XL gekruist met een Bully. Toen ze 4 weken oud was hebben we haar in huis gekregen, hierdoor heeft ze geen opvoeding gehad van de moeder teef.
Gina was totaal niet gesocialiseerd, dus besloten wij om met haar op cursus te gaan bij een kynologenclub. We zijn gestart in de puppygroep toen Gina 12 weken oud was.

In eerste instantie vonden Gina en wij het erg leuk op deze puppycursus, die alleen beloningsgericht is. Dus 1 x per week met een zak hondenkoekjes op pad, was uiteraard iets gezelligs.
Tot onze Gina een eigen willetje begon te creëren, en dus alleen nog luisterde als ik een koekje tevoorschijn haalde. We hebben de cursus nog voortgezet tot aan de “jonge honden”groep. Op een avond werd ons gezegd dat we “los” gingen trainen met onze honden. Ik had meteen al zoiets van dat gaat niet goed, want Gina was al een paar keer uitgevallen, maar ook aangevallen door en tegen dezelfde hond. Wij, maar ook de eigenaar van die andere hond, hebben toen ook onze twijfels uitgesproken, we zagen het al mis gaan. "Welnee" was het antwoord, " houdt je koekjes maar in de aanslag". Zo gezegd zo gedaan. De riemen gaan af en Gina en die andere hond waren binnen een halve minuut in gevecht met elkaar. (ondanks dat we beide aan de andere kant van het veld stonden). Dus ik met mijn koekjes, de andere eigenaar met haar koekjes, maar ook de cursusleidster met haar koekjes, konden doen wat we wouden. Het liep helemaal uit de hand. De cursusleidster, begint ineens te trappen op Gina. Toen werd ik boos, ik grijp Gina in haar nekvel, ze liet gelukkig meteen los, heb de cursusleidster nog een hatelijke blik toegeworpen, en ben gegaan.

Gina is in de loop van haar leven een paar keer aangevallen, en (mede) daardoor, valt ze dus regelmatig uit naar bepaalde andere honden, ook trok ze enorm aan de lijn en gehoorzaamde ze alleen als ze er zin in had. En los laten lopen was uiteraard helemaal geen optie.
Ongelooflijk wat voor vooruitgang we hier hebben kunnen boeken met onze hond ten opzichte van de vorige hondenschool. Door Hondenschool Aloysa, loop ik weer rustig, al genietend met Gina door de buurt. Gina is nu 19 maanden oud , en volgt nu wel mijn commando’s op en heeft haar aandacht bij mij tijdens het lopen en niet meer bij andere viervoeters. Ik durf nu weer met haar naar het bos te gaan waar veel honden lopen. De problemen die we met Gina hadden zijn opgelost door hard te werken met Gina en het opvolgen van tools die werden aangereikt tijdens de trainingen van Hondenschool Aloysa. Karin super bedankt, voor je geduld, je inzet voor Gina en de rust die je zowel bij Gina als bij ons hebt gebracht. Echt top!!