Reviews

Hier vind je de ervaringen van onze cursisten. Heb jij ook een cursus bij ons gevolgd? Dan horen we graag wat jouw bevindingen waren. Je kan je beoordeling via onderstaande knop bij ons achterlaten. Alvast bedankt!

Laat hier uw beoordeling achter

 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht.
Uw E-mail Adres zal niet zichtbaar zijn.
Uw beoordeling wordt zichtbaar nadat wij deze hebben ge-reviewed.
77 berichten.
jaap van Amersfoort schreef op 3 februari 2018:
ik heb tot op de dag van vandaag veel positieve ervaringen, en krijg nu nog steeds complimenten van voorbijgangers om onze Riesen Schnauzer Spyker. Het is een zeer actieve hond die een consequente baas nodig heeft. dus niet voor iedereen geschikt als je niet sterk in je schoenen staat. Ik heb met de hond genoten van de cursussen en zelf ook veel geleerd. Ik ben ook van mening dat het verplicht moet zijn om minimaal 2 cursussen te volgen als je een hond aanschaft. Want een hond niet opvoeden is een vorm van mishandeling! en dat hebben ze goed begrepen bij Aloysa
zo ook de behandeling van het verhaal hoog risico honden
Ik denk dat men moet spreken van hoog risico van eigenaren want die zijn verantwoordelijk voor het gedrag van de Hond
Anneke Bestebreurtje schreef op 30 januari 2018:
Sinds oktober volg ik met Jack Russell Iggy trainingen bij hondenschool Aloysa. Eerst de puppycursus, die geschikt is vanaf het eerste moment dat je je puppy krijgt. Je hond maakt daar kennis met andere honden en deze lessen zijn heel gericht op socialiseren, o.a. dat ook andere mensen hem mogen vasthouden, en dat dat prima is. En daarna de vervolgcursus. En rond de jaarwisseling heb ik ook de vuurwerkcursus gevolgd. En met succes! Iggy lag tijdens de jaarwisseling in de mand en gaf geen kik. Ik heb gekozen voor Aloysa omdat ik het belangrijk vind dat mijn hond een goede band met me krijgt. Ik leer om Iggy te belonen met mijn stem, met een aai of een knuffel. Met deze trainingsmethode is de hond echt op mij gericht en niet op voer. Ik denk dat deze manier van trainen ertoe leidt dat elke hond, met welke achtergrond ook, op een gelukkige manier deel uit kan maken van een ‘mensenroedel’. Een consequente aanpak is goed, niet alleen voor je hond maar ook voor jou. Je straalt dan natuurlijk overwicht uit, je hond wordt daar rustig van en kent zijn plek. Het trainen bij Aloysa is erg leerzaam, de theorie die je wekelijks meekrijgt leert je alles over het natuurlijke gedrag van je hond. Zo begrijp je waarom je hond op een bepaalde manier reageert. Karin laat tijdens de lessen zien dat rust en kalmte wonderen doen bij het aanleren van commando’s. De honden reageren heel goed op haar aanpak. En daarnaast is er altijd ruimte om je hond te belonen met een aai of een knuffel. Mijn Jack Russell is nu vijf maanden oud en heeft al heel wat geleerd. We zijn er nog niet, maar we zijn wel goed op weg en gaan nog lekker door.
Robert schreef op 21 januari 2018:
Beste Karin, Bedankt voor de tips en trucs die wij van jou mochten ontvangen tijdens de cursussen. Wij begrijpen dat "onwetenden" er hun mening over hebben, maar wij staan voor de volle 100% achter jullie manier van leiding nemen en geven. Bij ons staat het corrigeren van een roedelleider en het enthousiast belonen bij goed gedrag hoog in het vaandel. Daar waar we het soms niet helemaal eens waren met jou, werd uitgebreid besproken op welke wijze we iets het beste konden doen. Ook ervaren we het als prettig dat je open staat voor positieve feedback. Het motto actie is reactie, werpt zeer goed zijn vruchten af en we merken dat onze hond hierdoor ook meer lol heeft, rustiger wordt en we met een gerust hart over straat kunnen zonder dat we ons zorgen hoeven te maken voor passerende mensen etc. Verder heb ik persoonlijk veel lol gehad bij de vuurwerk cursussen en heb gemerkt dat onze hond hier veel aan gehad heeft. Met oud en nieuw liep onze kleine meid kwispelend met ons mee om zich te vergapen aan de vele kleuren en gebeurtenissen om haar heen.
Wij zeggen..... Ga zo door!!
Wiegert en Gerline schreef op 19 januari 2018:
Eind juni hebben we een labradorpup aangeschaft. 'We kopen een leuke, lieve en vooral makkelijke hond', dachten we (op basis van de algemeen heersende opinie). Wat zaten we ernaast. Hoe weinig wisten we nog over honden. Wat waren we blij dat we snel konden starten met de puppycursus. Na een paar dagen hadden we namelijk al in de gaten dat ons schattige pupje een zeer eigenzinnig karaktertje bezat.

Door jouw puppycursus en later de gedragscursus hebben we geleerd hoe onze hond in elkaar steekt en wat ze nodig heeft. Vaak een beloning, soms een begrenzing. Wat was ik trots toen ik hoorde van mijn schoonzusje dat ze netjes naast haar mee liep aan de lijn en niet naar andere honden toe ging. 🙂 Ze vindt mensen en honden allebei fantastisch, dus je kunt je voorstellen wat voor resultaat de cursussen van Karin hebben. Het blijft natuurlijk oefenen en trainen, maar we zijn al een heel eind gekomen!

Ik ben ontzettend blij als mijn hond weer iets goed doet en ik haar hiervoor weer uitbundig kan belonen! En hoe blij mijn hond dan vervolgens weer met mij is. Ik zou zeggen: heel Nederland bij Karin in de leer, zodat we weer leren hoe de natuur in elkaar steekt.

We krijgen regelmatig complimenten over het gedrag van onze hond. Ze is nu 8,5 maand. Ik durf er niet over na te denken hoe haar gedrag geweest zou zijn zonder Karins kennis en kunde. We zijn benieuwd naar het leren 'los' lopen. We kijken ernaar uit!
Dick en Vera Blijjenberg schreef op 18 januari 2018:
Bijna hadden wij onze 2e handse bouvier Bikkel van 2 jaar naar het asiel gebracht. Want zij viel fietsers aan, beet in banden van auto’s, gigantisch trekken aan de riem, weglopen en onze katten achterna. Waarschijnlijk was zij dan veroordeeld tot een spuitje net als zovele andere onhandelbare honden die jaarlijks worden afgemaakt.
Op aanraden van familie - hun kennissen hadden zeer goede ervaring met hun moeilijke rottweiler - contact opgenomen met Karin van Hondenschool Aloysa en hebben daar een 4-daagde training gevolgd.

Ongelooflijk: de 3e dag al bleef Bikkel los liggen. De 4e dag zelfs in een winkelcentrum met fietsers en winkelwagentjes om haar heen. We werden er emotioneel van.

Het is weer leuk om een hond te hebben en zijn ontzettend blij haar niet naar het asiel te hebben gebracht. Karin bedankt voor alle trainingen, we gaan nog even lekker verder met de lessen!